Def Rhymz

Def Rhymz

Def Rhymz boek je bij Cappies Entertainment!

Def Rhymz de allergoeiste artiest en dat is hij zeker! Een ras echte entertainer die op de bekendste poppodia heeft opgetreden (Lowlands, Pinkpop etc.). Onderscheiden met maar liefst drie TMF-Awards is hij toch echt een bekende Nederlander geworden. En jawel ook meerdere malen in de Top 10 met natuurlijk ook nummer 1 Hits!

De eerste keer dat Def de smaak van de roem proefde was in 1993 toen hij als lid van Roots Syndicate vet scoorde met ‘Mockin’ Bird Hill’. Die eerste keer werd trouwens meteen een nummer 1 hit. Zulk succes smaakt naar meer, dat meer kwam pas vier jaar later, ‘Tralalaaa’ werd weer een nummer 1 hit, dit keer in Def’s geboorteland Suriname.

En plotseling viel alles op zijn plaats; de rapmuziek, daar was iedereen het nu wel over eens, was een blijvertje. Met name de Nederlandstalige rap had eindelijk een groter publiek bereikt, Def wist zijn jarenlange ervaring te verwerken tot een unieke act en… daarr was Topnotch, een klein platenlabel dat zich gedekt wist door een grote en dat met Extince en onlangs de verzamelaar ‘Alle 13 Dope’ duidelijk gemaakt dat graag een thuisbasis te zijn voor hip-hoptalent. Het eerste resultaat van de samenwerking tussen Topnotch en Def was de single ‘Doekoe’. Een week maar stond ‘Doekoe’ op nummer 1, maar er was wel een Marco Borsato voor nodig om Def naar nummer 2 te duwen.

En toen was er dan het album, ‘De Goeiste’, en zo is het! Louter hits staan er op de plaat, ‘Doekoe’ natuurlijk en ‘Ziek’ en ook ‘De Bom’. Bijna alle nummers zouden zo de radio op en de hitparade in kunnen, ware het niet dat sommige teksten niet helemaal geschikt zijn voor uitzending overdag.

Als je Def Rhymz op de buhne bezig ziet dan zie je een man met onuitputtelijke energie, een elastieken lijf, een grote brok levenslust en….. een hyperactief libido. Een soort superman eigenlijk. De kans is ook groot dat je tijdens een optreden de beide gezichten van Def krijgt te zien; die met en die zonder haar. Die twee gezichten zijn een beetje symbolisch voor de muziek van Def Rhymz, aan de ene kant de clown en aan de andere, de kritische burger en verantwoordelijke vader. Def Rhymz is wel gek maar niet achterlijk. Want al staat hij vooral bekend om zijn ondeugende teksten en haantjesgedrag, de Rotterdammer heeft wel wat meer in zijn mars. Terwijl nummers als ‘Meisje’, ‘Voel’ en ‘Tralalaaa’ aanstekelijke melodieën combineren met grappige ‘rode oortjes’ teksten snijden nummers als ‘Wereldmensen’, ‘Politie Agent’ en ‘Wees Een Vader Voor Je Kind’ wel degelijk hout. Ook met een comedy sketch als ‘Roddelen’ laat Def merken dat hij echt wel weet dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is, ook niet in Nederland.

Van bedrijfsfeest tot aan festivals, Def Rhymz is elk weekend op verschillende podia in Nederland te vinden. En waarom? Omdat dit (ondanks de vele jaren dat hij dit doet) nog steeds zijn hobby is. Hij wil dan ook het liefst al zijn fans meenemen in zijn hobby. Wat gaat Def Rhymz verder doen? Lekker elke weekend optreden en misschien wel nog een paar nummertjes uitbrengen.

Meer info over Def Rhymz of direct een optie plaatsen?


George Baker

George Baker

George Baker boek je bij Cappies Entertainment!

De muziek van George Baker heeft geen verdere introductie nodig !
Door de jaren heen zijn, en nu ook nog steeds, vele van zijn ‘Hits’ wereldwijd gebruikt in populaire films of voor commercials. Daarnaast werden vele van zijn nummers gecoverd door Internationale Artiesten.

Tom Jones scoorde bijvoorbeeld een #1 hit in onder andere Engeland met Little Green Bag en ook werden zijn nummers gebruikt in Internationale Film hits zoals Reservoir Dogs van Quintin Tarrantino (Litte Green Bag) en in The Kiterunner (Una Paloma Blanca).

Het begon allemaal in 1967 toen George Baker solliciteerde als zanger bij de band Soul Invention. In die tijd ontdekte hij ook zijn talent als songwriter. Toen de band in 1969 bij het toenmalige platenlabel Negram een geslaagde auditie deed, werden er 3 nummers van hem opgenomen en één ervan was Little Green Bag. Ook werd de naam van de band veranderd in The George Baker Selection

Hits:

Het nummer werd een wereldhit en bereikte de 5e plaats in de US Billboard Top 100 en hierna volgden meerdere Hits zoals Dear Ann, Tonight, I’m on my Way, Baby Blue maar het absolute hoogtepunt was uiteraard de in 1975 verschenen single Una Paloma Blanca, die met een verkoop van meer dan 9 miljoen exemplaren een absolute Wereldhit werd.Zowel Little Green Bag als ook Una Paloma Blanca zijn tot op de dag van vandaag wereldwijde evergreens die nog steeds overal in de wereld te horen zijn.

Na al die jaren door de wereld te hebben getourd en meer dan 25 miljoen platen te hebben verkocht viel het doek in 1978 voor de groep en ging George Baker verder als Solo Artiest.

Restart:

In 1985 werd het tijd voor een nieuwe George Baker Selection en het was meteen RAAK !

Hun 1e release, Santa Lucia by Night, werd meteen een grote hit en George Baker Selection Part two was meteen een succes. Nieuwe gouden platen en Tournees volgden, totdat ook GBS part two in 1989 uit elkaar ging en George Baker weer solo ging.

Na al die jaren treedt hij nog steeds overal in de wereld op.

Dat één van zijn grootste Hits anno 2017 nog steeds populair is blijkt weer eens uit het feit dat de wereld beroemde acteur David Hasselhof, die tijdens de recente concerten van André Rieu 2017 in Maastricht als gast Artiest optreedt, het nummer Una Paloma Blanca zingt.

Onlangs werd Little Green Bag nog gebruik in de commercial van Lidl waar hij ooknog te zien was als acteur. Dat hij internationaal ook nog niet vergeten is blijkt uit het feit dat hij zojuist nog een succesvolle tournee heeft gedaan in de Pacific.

George Baker is nog lang niet van plan om ermee te stoppen. De muziek is waar hij voor leeft en nog steeds is hij regelmatig in zijn studio te vinden en uiteraard ook op alle verschillende podia in binnen en buitenland, de plaats waar hij zich thuis voelt.

Meer info over George Baker of direct een optie plaatsen?


Frans Duijts

Frans Duijts

Frans Duijts boek je bij Cappies Entertainment!

Volkszanger Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes-imitator.

Succes voor Frans!

In 2005 bracht hij het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit, dat Andre Hazes in 1986 al eens had gezongen. In 2006 bracht hij zijn debuutalbum: ‘Ik zing een lied voor jou’ uit. De grote doorbraak kwam in 2008, toen Frans te zien was in het populaire televisieprogramma De Zomer Voorbij van Jan Smit. Na zijn optreden in dit programma kwam zijn Hazes-cover binnen op plek 32 in de Single Top 100. Daarnaast ontving Frans voor ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ de prijs voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca.

De steeds populairder wordende zanger uit Tiel heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans zelfs een Edison in de categorie Volksmuziek. In oktober 2016 bracht de volkszanger zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uit op het platenlabel Dino Music.

Frans Duijts op televisie

In 2010 en 2015 deed Frans mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse artiesten, zoals René Froger, Jamai, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans. In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen.

In 2017 was Frans Duijts samen met Django Wagner en Peter Beense te zien en te horen zijn tijdens hun concert ‘Echte Vrienden’ in AFAS Live. De heren hadden eerder dit jaar al hun eigen TV-programma ‘3ManSterk’ bij AVROTROS. Op 15 september kwam hun debuutalbum uit. In 2019 deden ze een reprise van dit concert in de Effenaar.

Frans Duijts boeken

Frans Duijts boeken voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en meer informatie.

Meer info over Frans Duijts of direct een optie plaatsen?


Dries Roelvink

Dries Roelvink

Dries Roelvink boek je bij Cappies Entertainment!

Dries werd op nieuwjaarsdag 1959 in ’t hartje van de Jordaan geboren, als zoon van een voetbaltrainer (de Amsterdamse club Herenmarkt) en een zangeres. Dries Roelvink moeder, Alie Roelvink maakte in die tijd veel platen met o.a. Willy Alberti en Johnny Jordaan. Dries jr. volgde zijn vader in zijn voetsporen, en voetbalde 10 jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract. Tijdens zijn voetbal carriere zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen. Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende ‘Shorts of Londen’ en kwam als winnaar uit de bus.

Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract bij Phonogram, zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade. Bij insiders maakte Dries veel indruk met zijn ‘Onemanshows’, in respectievelijk de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carré en Theater De Meervaart.

In 2004 maakte Dries een onuitwisbare indruk, in de ANWB commercial in zijn overbekende “gele” zwembroek. In 2010 verscheen Dries zijn levenswerk, het boek “Toverballen” en het was Albert Verlinden welke Dries het eerste exemplaar van deze biografie overhandigde.

De afgelopen jaren is Dries uitgegroeid tot een TV personality, zo verscheen hij o.a. in Let’s Dance, Sterren dansen op het ijs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Vijftig tinten grijs, Tour du Jour, Live for you, RTL late night, Chantal blijft slapen en DWDD maar daarnaast speelde hij ook de hoofdrol de speelfilm: “I love Dries” van producent Tom Six. Tien CD albums, twee DVD’s en vierendertig single’s heeft hij tot nu toe uitgebracht, waarvan twee Engelstalige: ‘Two different worlds’ 1996 en ‘The songs a like to sing’ in 2014. En als klap op de vuurpijl scoorde hij in 2010 zijn eerste nummer èèn hit met de titel “Alleen door jou”. Op 24 februari gaf Dries een jubileumconcert in schouwburg van Amstelveen. Van dit concert 30 jaar Dries zal binnenkort een DVD worden uitgebracht. De real life soap De Roelvinkjes die RTL in 2015 op de buis bracht werd zeer goed bekeken.

Mede door zijn ruime stembereik, (ruim 2 octaaf) en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs. Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, kortom Dries staat voor een geslaagde avond !!!

Meer info over Dries Roelvink of direct een optie plaatsen?


Wolter Kroes

Wolter Kroes

Wolter Kroes boek je bij Cappies Enterteinment!

Dat Wolter Kroes een geboren muzikant is, bleek al toen hij op zijn vijfde begon met drummen. Zijn zangcarrière startte pas later, toen hij op zijn twintigste een talentenjacht won. Hij maakte hierna van zingen zijn werk en begon met optreden op verschillende plaatsen. Enkele jaren later kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden.In 1989 bracht Wolter zijn eerste single ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’ uit. Zijn echte doorbraak was echter in 1995, toen hij een hit scoorde met de single ‘Laat me los’. Dit nummer was afkomstig van het gelijknamige album waarop hij ook een duet met Willeke Alberti zong. Het album werd een grote hit succes en stond wekenlang in de Album Top 100.

VIVA HOLLANDIA!

Wolter een van Nederlands bekendste en populairste feestartiesten met hits als Viva Hollandia, Ik heb de hele nacht liggen dromen en Ik ben je prooi. Met Wolter Kroes op je evenement of feest heb je gegarandeerd feest in de hut!

Optreden doet Wolter Kroes graag en veel. Hij geeft jaarlijks tot wel 300 shows, door het hele land. Hij is al jaren een van de meest geboekte artiesten van het land met uitverkochte shows in o.a. Ahoy en de Heineken Music Hall (AFAS Live). Ook was hij al twee keer te zien met een eigen show in de Nederlandse theaters.

In 2019 vierde hij zijn 30 jarig artiestenjubileum in een uitverkocht AFAS live, maar voorlopig denkt Wolter nog niet aan stoppen. We Gaan Door is de titel van zijn laatst verschenen album en dat vertelt exact hoe hij er over denkt!

Meer info over Wolter Kroes of direct een optie plaatsen?


Rene Schuurmans

Rene Schuurmans

Rene Schuurmans boek je bij Cappies Entertainment

Met zijn single “Laat De Zon In Je Hart” waarvoor hij onlangs een gouden plaat ontving heeft Rene Schuurmans zijn wortels diep in de grond van het Nederlandse lied weten te vestigen. René heeft in de loop van zijn succesvolle carriere een enorm repertoire opgebouwd met eigen singles die door heel het land luidkeels meegezongen worden. Deze “blonde god uit het zuiden” zoals hij snel na de start van zijn zangcarriere genoemd werd is inmiddels een gevestigde rot in het vak en mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

Zijn laatste single: “Ik heb weer de hele nacht liggen dromen” wordt door alle radiozenders goed ondersteund en geeft naast de gebruikelijke zing- en spring- nu ook een hoge dosis swing-garantie. Als je niet minder dan 30 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent. En dat is René Schuurmans. Binnenkort verschijnt zijn zomersingle 2019 dat de zon nog harder in ieders hart zal laten schijnen.

Hits als, “Laat de zon in je Hart”, “Bij ons in Brabant”, “Hela Ho”, “Als ik haar Zie”, “Mooie Meisjes” en “Proost nog een keertje met Mij”, heeft hij op zijn naam staan. Een repertoire dat ervoor zorgt dat elk optreden van René Schuurmans een onvergetelijke happening wordt.

Rene Schuurmans is uitgeroepen tot ambassadeur van het Festival van het Levenslied van Tilburg, een titel die Rene met veel plezier draagt. Tijdens de 25e editie van het Tilburgse mega-evenement kreeg de blonde artiest deze felbegeerde onderscheiding.

Ook is de zanger uit Sint-Michielsgestel officieel benoemd tot Nachtcommissaris van Noord Brabant. Een eretitel die door de Commissaris van de Koning en Omroep Brabant in het leven geroepen is. Frans Bauer gaf met liefde en plezier het stokje door aan René. Rene Schuurmans heeft daarmee het mandaat om horecagelegenheden, sportkantines, werkplekken of andere plekken “keileuk te verklaren”. In samenwerking met Omroep Brabant zijn de eerste exclusieve keurmerken inmiddels uitgereikt.

Meer info over Rene Schuurmans of direct een optie plaatsen?


Stef Ekkel

Stef Ekkel

Stef Ekkel boek je bij Cappies Entertainment!

Stef ontving vele prijzen, werd genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor o.a. “De Woonboot” en “Liever te dik in de kist”.

Stef werd geboren op 9 augustus 1980 op de Plantage 7 in het hartje van Kampen waar zijn ouders destijds de uitbaters waren van het gezellige Café de Boterton. In het café en in huis werd bijna niets anders gedraaid als Nederlandstalige muziek en het Nederlandse lied werd Stef dan ook met de paplepel ingegoten.

Na zijn schooltijd ging Stef werken bij zijn ouders in het café en zong daar regelmatig achter de bar om de klanten te vermaken. Op verzoek van de klanten nam Stef daarom een CD op in eigen beheer, maar niet met de intentie om hiermee een zangcarrière op te starten. Echter was dit wel de eerste stap in zijn inmiddels ruim 22 jarige carrière, want na het uitbrengen van deze CD kreeg Stef het aanbod van een kennis om een “eigen” liedje op te gaan nemen. Dit liedje “Op ’n terrasje” werd landelijk opgepikt en stond uiteindelijk 8 weken lang in de Nederlandse TOP 20.

In diezelfde periode werd Stef gevraagd voor zijn allereerste optreden en op 29 april 1998 was het dan ook dat Stef zijn eerste eigen optreden gaf in Snookercentrum de Hagen in Kampen. Al snel volgden er meer optredens en kwam er vraag naar meer eigen liedjes en Stef besloot om nogmaals een CD op te gaan nemen in eigen beheer. Maar voordat deze CD officieel uitkwam kreeg Stef een platencontract aangeboden door Berk Music te Eindhoven en hiermee werd zijn zangcarrière officieel een feit.

De doorbraak voor Stef!

Na vele succesvolle singles brak Stef Ekkel in 2006 landelijk door met zijn hit “De Woonboot”. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee!

Bijzonder is zijn duet met Johnny Hoes van diens grote hit ‘De Smokkelaar’. Johnny noemt Stef een waardige opvolger, het is de laatste notering van Johnny Hoes in de Single Top 100.

In 2016 neemt hij samen met René Karst de hit ‘Liever Te Dik In De Kist’ op. De plaat bereikt de eerste plaats in het Jaaroverzicht van Sterren.nl en is daarmee de populairste Nederlandstalige plaat van 2016. De zomerhit van 2016 was “Liever te dik in de kist”. Deze monsterhit blijft ongekend populair. Momenteel staat de teller van YouTube op ruim 12 miljoen views en ook op Spotify is het nummer een ongekend succes!

Inmiddels heeft Stef zijn 2e Best Of album uitgebracht met daarop zijn 40 grootste hits!

Ook zijn laatste single “Zomer in m’n hart” slaat weer super goed aan en mag weer toegevoegd worden aan de lange reeks successen in Stef zijn carrière.

Inmiddels is Stef een van de meest geboekte artiesten van Nederland en met zijn unieke eigen stemgeluid weet hij er overal weer een feestje van te maken.

Meer info over Stef Ekkel of direct een optie plaatsen?


Henk Dissel

Henk Dissel

Henk Dissel boek je bij Cappies Entertainment!

Henks stijgende bekendheid en podiumtalent ontging ook de Toppers niet en zij nodigden hem in 2012 uit in een stijf uitverkochte Amsterdam ArenA. Met zijn tot de nok gevulde tourschema en een constante productie van top-100 singles mocht Henk Dissel in 2014 de BUMA NL Award voor het ‘Grootste Talent’ ontvangen. De singles ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams.

Na deze krachtige lancering moest vanzelfsprekend een debuutalbum volgen. ‘Stap Voor Stap’ verscheen op 12 maart 2016, op dezelfde dag van zijn eigen concert in Bunnik. Het publiek vertienvoudigde zich in een jaar tijd en Henk Dissel trad op in een uitverkocht AFAS Live. Maar ook de boekers weten hem te vinden: zijn tourschema bulkt onveranderd en hij wordt met open armen ontvangen op grote feesten als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein.

GOUD VOOR HENK!

Vijf jaar na verschijnen – 14 augustus 2017 – wordt ‘Een Bom’ met goud bekroond. Henk dankt zijn succes mede aan de steun en toeverlaat van zijn vaste team. Samen met producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Wilem Gunneman wordt hit na hit geschreven. Het publiek zingt alles luidkeels mee.

Eveneens in 2017 mag Henk samen met Tim Douwsma zich dé zomerhit van dat jaar toeschrijven. Na een stapavond in Amsterdam besluiten de muzikale boezemvrienden de studio in te duiken en ‘Het Gevoel’ blijkt een schot in de roos.

Als 2018 aanbreekt en single ‘Het Cafeetje’ verschijnt, zet Henk alle cafe’s van Nederland op hun kop. Elke kroegbaas in Nederland wordt uitgenodigd om zijn of haar kroegnaam aan te leveren en Henk belooft ze stuk voor stuk in te zingen. Meer dan 300 kroegen kregen zo hun eigen kroeglied en de kroeg met de meeste streams kreeg een gratis concert.

Brabant houdt van feest en Henk ook. Die gedeelde liefde kwam begin 2019 samen tijdens zijn eigen concert in de Brabanthallen – het Feestje van Henk Dissel. De zaal liep over van de mensen en tijdens het 4 uur durende feest kwamen al zijn vrienden en hits voorbij. Het concert belooft één ding: Henk Dissel is hier om te blijven!

Meer info over Henk Dissel of direct een optie plaatsen?


Django Wagner

Django Wagner

Django Wagner boek je bij Cappies Entertainment!

De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Inmiddels kunnen we spreken van een feestklassieker!

Na Kali volgden grote hits als: “Mooie blauwe ogen“, “Mijn naam dat is Marina“, “Maar toch blijf je me trouw“, “Die ene mooie vrouw“, “Dat ene moment” en “We dansen samen de bossa nova“.

Succesvolle cd-albums zijn KALI”“MIJN GEVOEL” en “ALS DE NACHT“. Deze albums staan stuk voor stuk langdurig in de album top 100. Voor de albums “Mijn gevoel” en “Als de nacht” krijgt hij een gouden cd uitgereikt.

Enorm succesvol zijn ook de duetten die Django met andere artiesten doet. “In ons café” met Frans Duijts en “Vlinders” met Antje Monteira zijn grote hits. Deze duetten en nog vele andere, zijn terug te vinden op het cd-album “Samen“.

Django Wagner blijft maar scoren!

Het jaar 2015 brengt weer veel goeds voor Django. Zijn album “Mijn muziek, mijn passie” verschijnt en komt op nummer 1 van de album top 100. Hij wordt uitgenodigd om deel te nemen aan diverse tv-programma’s. Hij zit in alle afleveringen van Muziekfeest op het Plein van de TROS en Nederland Muziekland van SBS6 en begin juli was Django in Salou voor de opnames van De zomer voorbij”.

Django scoort in het najaar van 2015 nog een grote hit met de single “Daar zijn vaders voorHet jaar wordt afgesloten met een prachtige kerstsingle: “Blijf jij na deze kerst voorgoed met mij“.

Django ontving in zijn carrière veel awards. Te veel om allemaal op te noemen. Hier noemen we de belangrijkste: de Zilveren Harp en een Edison

Hij is zowel door de BUMA als de PARTY AWARDS uitgeroepen tot beste zanger van Nederland.

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django Wagner heeft een imposant stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende uitstraling.

Na een succesvol concert met kerst 2018 dat volledig op televisie werd uitgezonden, begint Django het jaar 2019 op een volstrekt unieke wijze.
Hij komt uit met de single “Het Is Weer Weekend”. Een unieke plaat met een volledig eigen sound. Niet in het minst door de medewerking van het zigeunerorkest Roma Mirando.
Een sound die in alles afwijkt van al het andere wat er in Nederland wordt geproduceerd! Django kan met recht zeggen dat hij de enige Nederlandse artiest is die een volledig eigen sound heeft gecreëerd. Een sound die op positieve wijze afsteekt bij al het andere wat er in ons landje wordt gemaakt. Django Wagner boek je bij Cappies Entertainment!

René Karst

René Karst

‘Liever Te Dik In De Kist…!!’

Al op tienjarige leeftijd schrijft de sympathieke Rene Karst zijn eerste liedje. Hij treedt jarenlang op met zijn moeder onder de naam Duo Karst. Dit duo wordt in de kleinkunstscene gewaardeerd om hun Drentse liedjes met prachtige teksten. Samen brengen ze 25 albums uit waarvan er eentje zelfs de gouden status bereikt. Na dertig jaar op de bühne doet zijn moeder een stapje terug. Op dat moment breekt voor René een tijd van bezinning aan. De muziek is zijn lust en zijn leven, welke weg zal hij in slaan? Hij neemt een besluit: zingen in het Nederlands. Met feestelijke muziek het publiek veroveren. Theaterzalen worden ingeruild voor feestcafé’s en mega piratenparty’s, en met succes!

In 2007 ontstaat het liedje ‘Supergave Tijd’. Een hit is geboren. René krijgt er zelfs landelijke bekendheid mee. Diverse albums en succesvolle singles als ‘Ik Wil Zo Graag Weer Twintig Zijn’, ‘Op De Tafel Dansen’, ‘Helemaal Niets’ en ‘Hollanders’ volgen. De gekte breekt echter pas écht los als René samen met zijn goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor dan 10 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten. Een tweede (duet)single, ‘We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn, volgt en bereikt eveneens de hoogste regionen van de hitlijsten.

Eind 2018 slaat René een nieuwe weg in en tekent een contract bij platenmaatschappij Dino. Met een nieuw team brengt hij singles als ‘Laat Ze Maar Zien’ en dé hit van 2019 ‘Atje Voor De Sfeer’ uit. Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 is hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai. Zijn optredens worden ondertussen steeds populairder. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem uniek in zijn soort maakt en zeer gewaardeerd bij collega artiesten.

Wie googelt op zijn naam, vindt een veelzijdig persoon. Naast artiest is René namelijk ook schrijver van liedjes voor Nederlandse artiesten als Frans Duijts en Wolter Kroes. Ook zet hij zich in voor goede doelen als Stichting Lezen & Schrijven en maakt hij af en toe nog een uitstapje naar het theater met kleine liedjes. René prijst zich gelukkig met zijn muzikaal bestaan: “Ik vind het geweldig als ik mensen op de tafels en stoelen zie klimmen om te dansen. Dan doe ik het goed.” Liedjes met een hoog meezinggehalte. Cabareteske teksten die een breed publiek aanspreken. Voeg er een akoestische gitaar aan toe en je hebt een combinatie om je vingers bij af te likken!

Meer info over Rene Karst of direct een optie plaatsen?