Wolter Kroes

Wolter Kroes boek je bij Cappies Enterteinment!

Dat Wolter Kroes een geboren muzikant is, bleek al toen hij op zijn vijfde begon met drummen. Zijn zangcarrière startte pas later, toen hij op zijn twintigste een talentenjacht won. Hij maakte hierna van zingen zijn werk en begon met optreden op verschillende plaatsen. Enkele jaren later kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden.In 1989 bracht Wolter zijn eerste single ‘Ik mis je elke dag een beetje meer’ uit. Zijn echte doorbraak was echter in 1995, toen hij een hit scoorde met de single ‘Laat me los’. Dit nummer was afkomstig van het gelijknamige album waarop hij ook een duet met Willeke Alberti zong. Het album werd een grote hit succes en stond wekenlang in de Album Top 100.

VIVA HOLLANDIA!

Wolter een van Nederlands bekendste en populairste feestartiesten met hits als Viva Hollandia, Ik heb de hele nacht liggen dromen en Ik ben je prooi. Met Wolter Kroes op je evenement of feest heb je gegarandeerd feest in de hut!

Optreden doet Wolter Kroes graag en veel. Hij geeft jaarlijks tot wel 300 shows, door het hele land. Hij is al jaren een van de meest geboekte artiesten van het land met uitverkochte shows in o.a. Ahoy en de Heineken Music Hall (AFAS Live). Ook was hij al twee keer te zien met een eigen show in de Nederlandse theaters.

In 2019 vierde hij zijn 30 jarig artiestenjubileum in een uitverkocht AFAS live, maar voorlopig denkt Wolter nog niet aan stoppen. We Gaan Door is de titel van zijn laatst verschenen album en dat vertelt exact hoe hij er over denkt!

Meer info over Wolter Kroes of direct een optie plaatsen?