Høken met De Heinoos

We gaan weer ‘Oalderwets Høken’!

Zoals we allen zo goed weten hield Normaal het in december 2015 na 40 jaar Høken, Brekken en Angoan definitief voor gezien, ‘Moar zoals altied kwam an dat gejakker een end’, helaas…
Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het begin van iedere show. Een groot gemis, maar het erfgoed van Normaal blijft nog tot in lengte van jaren deurdonderen in onze harten.

Daarom pakken The Heinoos de handschoen nu op met:  VELDTOCHT 2.0

Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over met hun Veldtocht 2.0, een ouderwetse tour langs de feesttenten in de zomer van 2018. Na een succesvolle try-out in de Megatent tijdens de Zwarte Cross dit jaar, en het reeds geplande optreden 24 november a.s. in Flophouse Toldijk, smaakt het naar veel meer.
Dit aangevuld met de reeds uitverkochte theatershow op 30 december aanstaande in theater De Voorveghter in Hardenberg zijn The Heinoos nu klaar om Normaal te doen!

Een kijkje achter de schermen:

The Heinoos bereiden zich op de best mogelijke manier voor op deze uitdagende tour: samen met niemand minder dan Bennie Jolink! Als er iemand is die weet wat høken is.
Bennie is bij de Veldtocht 2.0 betrokken en zal met Remko, Erik, Marco en Daniël werken aan een fantastische set met de Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte.
Normaal staat dus vierkant achter Høken met De Heinoos!

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

Meer info over Høken met De Heinoos of direct een optie plaatsen?