Gers Pardoel

Gers Pardoel

Gers Pardoel boeken doe je bij Cappies Entertainment!

Zowel Nederland als België zijn begin 2009 achterop de “Bagagedrager” van Gers Pardoel gesprongen en zijn sindsdien veroverd door deze populaire Nederlandstalige rapper. Gers Pardoel boeken doe je hier! Gers is immens populair en zijn hits worden meegezongen door jong & oud.

Hij werd bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single “Broodje Bakpao”, waar tevens platina mee gehaald heeft. Daarnaast is hij vooral bekend met zijn hits “Ik Neem Je Mee”, “Bagagedrager” en “Louise”.

In 2017 heeft Gers deelgenomen aan het Vlaamse televisie programma “Liefde Voor Muziek 2017”. Als exponent zijn hit “Zo Bijzonder”. Inmiddels heeft hij zelfs 3 keer de Lotto Arena in Antwerpen uitverkocht in 2018 en 2019 en zal hij in 2020 wederom een concert geven.

Gers heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Hij is een workaholic van het puurste soort, zonder daarin zijn jonge gezinnetje met 2 kinderen te verwaarlozen. Dat vereist heel veel discipline, maar hij zorgt ervoor dat het draait en kan werken. Zijn laatste album “Voor M’n Kids”, welke de gouden status heeft, is daar het levende voorbeeld van.

Afgelopen zomer zag je Gers met zijn band op de festivals in Nederland en ook in België en in het najaar maakte hij zijn debuut als jurylid bij The Voice Kids België.

Meer info over Gers Pardoel of direct een optie plaatsen?


Dio

Dio

Dio boeken doe je bij Cappies Entertainment!

Hij begon in 2004 met rappen. Samen met Darryl vormde hij de groep ‘Dubbel D’. Ze maakten onder meer het nummer Minderjarig. Kees de Koning, de baas van Top Notch, ontdekte Dio en Darryl en bood ze een contract aan. Dio boeken doe je hier! Omdat Dio daadwerkelijk minderjarig was, moest zijn moeder het contract tekenen. Vanwege omstandigheden thuis (Dio moest van zijn moeder eerst zijn school afmaken) ondertekende zij het contract echter niet. De Koning gaf het op en ging voorlopig door met Darryl. Na twee jaar viel ‘Dubbel D’ ook uit elkaar.

2007: doorbraak

Na de breuk met Darryll pakte hij de draad op door samen te gaan werken met artiesten (en producers) zoals The Opposites, Sef (van de Flinke Namen), Reverse en De Jeugd van Tegenwoordig. In 2007 brak hij commercieel door met de track Dom, Lomp & Famous met The Opposites en Willie Wartaal. De single staat op het album Begin 20 van The Opposites en kwam ook op vele verzamelalbums te staan. Dio bereikte in 2007 de finale van de Grote Prijs van Nederland waar hij de publieksprijs won, daarnaast won hij een Goude Greep Award (later State Award) voor belofte van het jaar, beste nummer (Dom, Lomp & Famous – The Opposites met Dio, Willie Wartaal) en beste clip (Dom, Lomp & Famous).

Top Notch

In 2008 maakte Dio samen met The Partysquad, Sef, Sjaak en Reverse het nummer Stuk. Het nummer diende ook gelijk als titelsong voor de film Alibi en bereikte een top 10-notering in de Nederlandse Top 40.

Dio bracht samen met Flinke Namen en The Opposites een mixtape uit getiteld Op Volle Toeren. Aan het einde van 2008 tekende Dio alsnog bij Top Notch. Ook bracht hij in 2008 de mixtape Tijdmachine uit, als voorproefje op zijn debuutalbum Rock-‘n-Roll, dat ook in 2008 uitkwam en meteen breed werd omarmd. Giel Beelen noemde het zelfs ‘het beste hiphopalbum van 2008′. Samen met Sef en wijlen The Madd bracht het albumhits als Baby, Aye Ft. Sef’ en Tijdmachine voort, samen goed voor ruim tien miljoen YouTube-views, TMF Awards en 3FM Awards, een nominatie voor Esquire’s Best Geklede Man van het Jaar en hoge Top 40-noteringen.

Een succesvolle albumtournee volgde met als hoogtepunt een overvolle Alphatent op Lowlands 2009, twee jaar na verschijnen. In januari 2012 was Dio te zien als kandidaat in het AVRO-programma Wie is de Mol?. Daarnaast was hij te zien in programma’s als Ali B op volle toeren en Ik hou van Holland. In de zomer van 2012 verscheen Dio’s tweede studioalbum Benjamin Braaf’s Festival. Dit bandalbum resulteerde in een uitgebreide tournee waarbij alle grote podia en festivals werden bespeeld. Ook Lowlands werd voor een tweede maal aangedaan. Volgens velen heeft Dio met dit materiaal een van de beste bandshows van Nederland. Hij werd dan ook gevraagd als Ambassadeur van de Vrijheid en was een van de artiesten in een spectaculaire helikoptertournee op Bevrijdingsdag.

Ondertussen werd Dio in september 2015 als eerste man ooit voor de tweede keer genomineerd door Esquire als bestgeklede man van Nederland. Rond die periode maakte hij samen met de rappers Big2, Adje, Hef, Cho en MocroManiak ook onderdeel uit van het gelegenheidscollectief Straight Outta Control, dat ter ere van de film over de fameuze rapgroep NWA (Niggaz Wit Attitude) een ep uitbracht. Tevens verschenen in het najaar de singles We Zijn Hier en Ronnie Flex afkomstig van Dio’s album De Man en de single Zulke Dingen Doe je van I Am Aisha, waarop die een gastbijdrage deed. Beide tracks bereikten binnen een korte periode de status van gouden plaat. Dio boeken doe je bij Cappies!

Meer info over Dio of direct een optie plaatsen?


Jan Smit

Jan Smit

Jan Smit boeken doe je bij Cappies Entertainment!

Zonder enige vorm van plankenkoorts betreedt Jan Smit – als lid van het koor De Zangertjes van Volendam – op tienjarige leeftijd in Volendamse klederdracht het podium om met BZN-zangeres Carola Smit het duet ‘Mama’ te zingen. Jan Smit boeken doe je hier! Een half jaar later staat zijn naam in het Guinness Book of Records. Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40, met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’.

De mannen van BZN (Jan Keizer, Jan Tuyp en Jack Veerman) creëren meerdere succesvolle liedjes en krijgen met Jantje, dankzij manager Jaap Buijs, voet aan de grond in Duitsland. De mogelijkheid van de markt van de Schlager-muziek wordt vooral uitgeprobeerd omdat Jan in eigen land vanwege de arbeidsregelgeving slechts enkele keren per jaar mag optreden. Bij de oosterburen is geen leeftijdsgrens, wint hij de ene na de andere liedjesshow en verovert zelfs, aan de zijde van Oostenrijker Oswald Sattler, de meest prestigieuze muziekprijs: de Grand Prix der Volksmusik, met ‘Ich zeig dir die Berge’. Als tiener verblijft de Volendamse artiest het grootste gedeelte van het jaar in Duitsland, waardoor ‘der Lausbub’ (de deugniet) vanwege langdurige tournees in het buitenland al jong het leven van scholier vaarwel zegt. Het levert hem in 2001 de Exportprijs op, als best verkocht Nederlands product in het buitenland.

Gewoon Jan Smit

Jantje is Jan geworden en met zijn eigen realitysoap ‘Gewoon Jan Smit’, groeit hij uit tot een nationale knuffelbeer. Die het Nederlandstalige lied nieuw leven inblaast. ‘Gewoon Jan Smit’ wint in 2005 zelfs de Televizier Ring. Het aantal nummer één hits neemt toe, een Edison en Gouden Harp worden zijn deel en hij schittert in onderbroek op de catwalk in de tv-commercial van C&A. Het recept van het hernieuwde succes ligt tevens in het gegeven dat Jan de fans opzoekt en bij elke nieuwe single of album signeersessies in alle uithoeken van het land houdt en tevens telkens naast nationale radiozenders ook de regionale radiostations verblijdt met een bezoek.

In 2012 zit Jan Smit vijftien jaar in het vak en begint zijn eigen platenlabel, Vosound Records. Er komt een verzamelalbum, vijf jubileumconcerten in Ahoy en zijn biografie. In dat jubileumjaar wordt door Jan zelf het eerste fundament gelegd voor een comeback in Duitsland. In maart 2013 maakt hij zijn rentree op de Duitse tv. Hij trekt Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk door met de succes formatie KLUBBB3. Dit concept is inmiddels uitgegroeid tot een ware hype.

Jan Smit bij de Toppers

Voor Jan Smit kwam er een droom uit toen hij Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger mocht aanvullen als vierde topper. In 2019 beleefden ze een spetterende jubileum editie in de Johan Cruijff ArenA. Ook mag Jan Smit samen met Edsilia Rombley en Chantal Janzen het Eurovisie Songfestival in Ahoy Rotterdam presenteren.

Meer info over Jan Smit of direct een optie plaatsen?


Guus Meeuwis

Guus Meeuwis

Guus Meeuwis boeken doe je bij Cappies Entertainment!

Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Guus Meeuwis boeken doe je hier! Zijn verhaal begint in 1995 als hij uit het niets op #1 in de hitlijsten opduikt met een liedje dat hij in eerste instantie voor zichzelf had willen houden. Per ongeluk in het artiestenvak gerold, maar bijna 25 jaar en ruim 50 stadionconcerten later niet meer weg te denken uit de Nederlandse top. “Meeuwis zoekt niet het grote drama, maar de alledaagse pracht, schoonheid en het gewone. Hij behoort tot de absolute top van de makers van het Nederlandse lied”, aldus het juryrapport bij de toekenning van de Edison voor Beste Mannelijke Popartiest.

Ligt de nadruk tijdens de zeven turbulente jaren met zijn begeleidingsband Vagant (1995-2001) nog op de feestnummers, op zijn soloalbums vertolken luisterliedjes de hoofdrol en is er plaats voor stevige uptempo nummers waar het goede humeur de toon bepaalt. Met een meer klassieke rock ’n roll-bezetting wordt Guus zijn muzikale handtekening almaar rijker en rijper. Meeuwis: “Het is fijn dat het zich nog steeds verbetert. Het palet van stijlen blijft groeien. Ik kan, voor mijn gevoel, uit steeds meer kleuren kiezen.”

Groots met een zachte G.

Dat het publiek de muziek van Meeuwis weet te waarderen, blijkt uit de stadions die hij al meer dan een decennium uitverkoopt. In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling als hij voor het eerst concerten geeft in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger al meer dan 1,5 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen. “Als je mij toen had verteld dat ik meer dan een miljoen mensen naar het stadion zou zingen had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard, haha! Ongelooflijk. Ik voel me meer dan vereerd.” aldus Meeuwis. De concerten, door velen betiteld met de geuzennaam zomercarnaval, zijn uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een soloartiest in Nederland.

Muziek als basis

Over zijn basis is Meeuwis stellig; dat is muziek. Toch zien we hem met regelmaat in een andere rol. Guus: “Zolang het de muziek niet in de weg zit, vind ik het onwijs leuk om zo nu en dan het vizier op iets ander te richten. En dat kan echt van alles zijn: van een pop-up restaurant tot een tv klus en van een kookboek tot een eigen platenlabel. Het criterium is simpel: als het maar leuk is en met een leuke club mensen.”

In 2011 maakt Guus officieel de stap naar TV. Eerst als teamcaptain bij Ik Hou van Holland, waar hij al zeven seizoenen naast Jeroen van Koningsbrugge en Linda de Mol te zien is en waarvoor hij in 2011 de Televizier Talent Award ontvangt. Later als presentator van Meeuwis & De Mol: maken vrienden en als coach in The Voice of Holland wanneer hij na 6 jaar vriendelijk te hebben bedankt besluit de uitdaging van de rode stoel eenmalig aan te gaan.

Dat Guus het verleggen van zijn grenzen niet altijd figuurlijk neemt maar soms ook letterlijk, blijkt eens te meer uit de keuze voor zijn concertlocaties. Van het Rijksmuseum waar hij het eerste popconcert ooit geeft in het huis van de Hollandse Meesters tot een optreden in de prestigieuze Royal Albert Hall in Londen waar tot dan niet eerder een Nederlandstalige artiest heeft gestaan. Dit buitenlandse avontuur smaakt naar meer en wordt aangevuld met een optreden in Parijs in de legendarische L’Olympia, ditmaal samen met cabaretier Youp van ‘t Hek.

Meer info over Guus Meeuwis of direct een optie plaatsen?


Frans Bauer

Frans Bauer

Frans Bauer boeken doe je bij Cappies Entertainment!

Hij wordt geboren als Frans van Doorn, omdat zijn ouders op dat moment nog niet getrouwd waren. Bauer groeit op in een katholiek gezin en brengt zijn jeugd door in een woonwagen. Al op jonge leeftijd is hij vastbesloten om zanger te worden. Zijn grote idolen zijn Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts.

Bauers zangcarrière krijgt in 1987 vorm als hij onder de hoede van Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp zijn eerste single opneemt. Eerste landelijke bekendheid krijgt hij door het televisie programma All you need is love in februari 1992. Frans mag kiezen uit twee vrouwelijke fans om een avondje mee te gaan stappen. De dames, die allebei Diana heten, zijn erg emotioneel, wat leidt tot hilarische taferelen en Frans staat plotseling in heel Nederland op de kaart.

Door zijn zeer populaire real-life soap op RTL4 overtuigt Bauer vrijwel heel Nederland van zijn sympathieke en gezellige karakter. Van zijn vele hits zijn ˜Als sterren aan de hemel staan” en “Heb je even voor mij” nog wel de bekendste. Naast zanger wordt Bauer in de loop van zijn carrière ook bekend als presentator, acteur, stem-acteur en als iemand die erg veel voor goede doelen doet. Frans Bauer boeken? Dat doe je hier!

Meer info over Frans Bauer of direct een optie plaatsen?


Ali B

Ali B

Ali B Boek je bij Cappies Entertainment!

Ali B heet voluit Ali Bouali en is op 16 oktober 1981 in Zaanstad geboren. Op tweejarige leeftijd verhuist hij naar Amsterdam. In Amsterdam-Oost en Amsterdam de Pijp maakt hij kennis met hiphop. Ali is niet de jongen van de computerspelletjes, hij hangt het liefst dagenlang op straat. Samen met zijn neef zwerft hij door de buurt en vermaakt hij zijn vrienden met verhalen en grappen. Door Osdorp Posse raakt hij bekend met de hiphop. Hij leert de rhymes van de nummers van Osdorp Posse uit zijn hoofd en ontwikkelt zo een nieuw talent: rappen.

Ali B boeken

Na een tijdje andermans teksten te hebben nagerapt, begint Ali zijn eigen teksten te schrijven. Dat slaat goed aan bij de jongens uit de buurt waardoor hij gemotiveerd raakt door te gaan. Op zijn veertiende verhuist hij met zijn moeder en zijn broer naar Almere. Daar geeft hij zijn eerste echte optreden voor maar liefst 400 mensen. Het publiek is enthousiast en Ali weet dat dat het begin is van iets moois. Onder de naam Ali B, een verwijzing naar de manier waarop criminele Marokkanen in de pers worden aangegeven, treedt hij overal en nergens op. Zijn roem is snel stijgende, iedereen heeft het over ‘die lijpe Mocro’ of ‘Ali Baba’, zoals hij ook wel wordt genoemd, met zijn drukke, energieke optredens. In 2002 wordt hij genomineerd voor de Grote Prijs van Nederland. Die nominatie heeft hij te danken aan het feit dat hij één van de weinigen in Nederland is die Hip Hop en komedie zo goed weet te combineren. Hij verliest de finale ternauwernood van zangeres Corey, maar zijn naam is gevestigd.

OP TV!

Ook was hij jurylid in X-Factor en is hij coach in The Voice Kids en The voice of Holland. waarvan het achtste seizoen op dit moment te zien is.In het nieuwe jaar start Ali met zijn theatershow ‘Koorts’, waarmee hij van januari t/m juni door het land tourt. Aansluitend aan deze theatertour staat hij op 29 en 30 juni samen met Najib Amhali, Martijn Koning en Roué Verveer in de Ziggo Dome met de show GABBERS. Daarnaast gaat op 1 februari debioscoopfilm ‘Patser’ in première, waarin Ali B een rol heeft bemachtigd.

Meer info over Ali B of direct een optie plaatsen?


Gerard Joling

Gerard Joling

Gerard Joling boek je bij Cappies Entertainment!

Gerard Joling is één van de meest bekende Nederlanders. Daarmee is Gerard Joling een echte publiekstrekker op beurzen, feesten en partijen.

Het grote publiek leerde hem kennen toen hij zijn televisiedebuut maakte in Henny Huisman’s Soundmixshow. Met het nummer ‘Crying’ van Don McLean behaalde hij weliswaar ‘slechts’ de derde plaats, maar … de toon was gezet!

Gerard zong in zijn carrière zowel Engels- als Nederlandstalig. ‘Zing met me mee’, ‘Liefde op het eerste gezicht’ en ‘Als ik met je vrij’ zijn de meest aansprekende. Met een rolletje in Flodder 3, een eigen TV show bij de Tros en de AVRO en als captain in diverse spelprogramma’s toonde Gerard zijn veelzijdigheid. Samen met Gordon ging Joling het tv programma Joling & Gordon Over De Vloer presenteren. Dit programma werd een groot succes. Met Nance zorgde Joling tweemaal voor de presentatie in het SBS6 programma Sterren dansen op het ijs en het programma So You Wannabe a Popstar? Joling heeft overigens een stem ingesproken in de film Shrek 3. Niet alleen presenteren, ook acteren zit hem duidelijk in het bloed. We mogen Gerard met recht een veelzijdig artiest noemen.

Op 19 januari 2007 bracht Joling de single ‘Maak me gek’ uit, als voorloper van zijn gelijknamige album. De single werd een groot succes en bereikte eind maart de nummer 1 positie in de Single Top 100. Na het succes van de single Maak me gek scoort Joling in mei opnieuw een grote hit, dit keer met wijlen André Hazes. ‘Blijf bij mij’ komt op 19 mei nieuw binnen op nummer 3 in de Nederlandse Top 40, om vervolgens de week erna door te stijgen naar de #1-positie.

Gerard is in zijn carrière een veelzijdig artiest gebleken die heden ten dage nog steeds de mensen met zijn performance of unieke stemgeluid weet te beroeren.

Meer info over Gerard Joling of direct een optie plaatsen?


Def Rhymz

Def Rhymz

Def Rhymz boek je bij Cappies Entertainment!

Def Rhymz de allergoeiste artiest en dat is hij zeker! Een ras echte entertainer die op de bekendste poppodia heeft opgetreden (Lowlands, Pinkpop etc.). Onderscheiden met maar liefst drie TMF-Awards is hij toch echt een bekende Nederlander geworden. En jawel ook meerdere malen in de Top 10 met natuurlijk ook nummer 1 Hits!

De eerste keer dat Def de smaak van de roem proefde was in 1993 toen hij als lid van Roots Syndicate vet scoorde met ‘Mockin’ Bird Hill’. Die eerste keer werd trouwens meteen een nummer 1 hit. Zulk succes smaakt naar meer, dat meer kwam pas vier jaar later, ‘Tralalaaa’ werd weer een nummer 1 hit, dit keer in Def’s geboorteland Suriname.

En plotseling viel alles op zijn plaats; de rapmuziek, daar was iedereen het nu wel over eens, was een blijvertje. Met name de Nederlandstalige rap had eindelijk een groter publiek bereikt, Def wist zijn jarenlange ervaring te verwerken tot een unieke act en… daarr was Topnotch, een klein platenlabel dat zich gedekt wist door een grote en dat met Extince en onlangs de verzamelaar ‘Alle 13 Dope’ duidelijk gemaakt dat graag een thuisbasis te zijn voor hip-hoptalent. Het eerste resultaat van de samenwerking tussen Topnotch en Def was de single ‘Doekoe’. Een week maar stond ‘Doekoe’ op nummer 1, maar er was wel een Marco Borsato voor nodig om Def naar nummer 2 te duwen.

En toen was er dan het album, ‘De Goeiste’, en zo is het! Louter hits staan er op de plaat, ‘Doekoe’ natuurlijk en ‘Ziek’ en ook ‘De Bom’. Bijna alle nummers zouden zo de radio op en de hitparade in kunnen, ware het niet dat sommige teksten niet helemaal geschikt zijn voor uitzending overdag.

Als je Def Rhymz op de buhne bezig ziet dan zie je een man met onuitputtelijke energie, een elastieken lijf, een grote brok levenslust en….. een hyperactief libido. Een soort superman eigenlijk. De kans is ook groot dat je tijdens een optreden de beide gezichten van Def krijgt te zien; die met en die zonder haar. Die twee gezichten zijn een beetje symbolisch voor de muziek van Def Rhymz, aan de ene kant de clown en aan de andere, de kritische burger en verantwoordelijke vader. Def Rhymz is wel gek maar niet achterlijk. Want al staat hij vooral bekend om zijn ondeugende teksten en haantjesgedrag, de Rotterdammer heeft wel wat meer in zijn mars. Terwijl nummers als ‘Meisje’, ‘Voel’ en ‘Tralalaaa’ aanstekelijke melodieën combineren met grappige ‘rode oortjes’ teksten snijden nummers als ‘Wereldmensen’, ‘Politie Agent’ en ‘Wees Een Vader Voor Je Kind’ wel degelijk hout. Ook met een comedy sketch als ‘Roddelen’ laat Def merken dat hij echt wel weet dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is, ook niet in Nederland.

Van bedrijfsfeest tot aan festivals, Def Rhymz is elk weekend op verschillende podia in Nederland te vinden. En waarom? Omdat dit (ondanks de vele jaren dat hij dit doet) nog steeds zijn hobby is. Hij wil dan ook het liefst al zijn fans meenemen in zijn hobby. Wat gaat Def Rhymz verder doen? Lekker elke weekend optreden en misschien wel nog een paar nummertjes uitbrengen.

Meer info over Def Rhymz of direct een optie plaatsen?


George Baker

George Baker

George Baker boek je bij Cappies Entertainment!

De muziek van George Baker heeft geen verdere introductie nodig !
Door de jaren heen zijn, en nu ook nog steeds, vele van zijn ‘Hits’ wereldwijd gebruikt in populaire films of voor commercials. Daarnaast werden vele van zijn nummers gecoverd door Internationale Artiesten.

Tom Jones scoorde bijvoorbeeld een #1 hit in onder andere Engeland met Little Green Bag en ook werden zijn nummers gebruikt in Internationale Film hits zoals Reservoir Dogs van Quintin Tarrantino (Litte Green Bag) en in The Kiterunner (Una Paloma Blanca).

Het begon allemaal in 1967 toen George Baker solliciteerde als zanger bij de band Soul Invention. In die tijd ontdekte hij ook zijn talent als songwriter. Toen de band in 1969 bij het toenmalige platenlabel Negram een geslaagde auditie deed, werden er 3 nummers van hem opgenomen en één ervan was Little Green Bag. Ook werd de naam van de band veranderd in The George Baker Selection

Hits:

Het nummer werd een wereldhit en bereikte de 5e plaats in de US Billboard Top 100 en hierna volgden meerdere Hits zoals Dear Ann, Tonight, I’m on my Way, Baby Blue maar het absolute hoogtepunt was uiteraard de in 1975 verschenen single Una Paloma Blanca, die met een verkoop van meer dan 9 miljoen exemplaren een absolute Wereldhit werd.Zowel Little Green Bag als ook Una Paloma Blanca zijn tot op de dag van vandaag wereldwijde evergreens die nog steeds overal in de wereld te horen zijn.

Na al die jaren door de wereld te hebben getourd en meer dan 25 miljoen platen te hebben verkocht viel het doek in 1978 voor de groep en ging George Baker verder als Solo Artiest.

Restart:

In 1985 werd het tijd voor een nieuwe George Baker Selection en het was meteen RAAK !

Hun 1e release, Santa Lucia by Night, werd meteen een grote hit en George Baker Selection Part two was meteen een succes. Nieuwe gouden platen en Tournees volgden, totdat ook GBS part two in 1989 uit elkaar ging en George Baker weer solo ging.

Na al die jaren treedt hij nog steeds overal in de wereld op.

Dat één van zijn grootste Hits anno 2017 nog steeds populair is blijkt weer eens uit het feit dat de wereld beroemde acteur David Hasselhof, die tijdens de recente concerten van André Rieu 2017 in Maastricht als gast Artiest optreedt, het nummer Una Paloma Blanca zingt.

Onlangs werd Little Green Bag nog gebruik in de commercial van Lidl waar hij ooknog te zien was als acteur. Dat hij internationaal ook nog niet vergeten is blijkt uit het feit dat hij zojuist nog een succesvolle tournee heeft gedaan in de Pacific.

George Baker is nog lang niet van plan om ermee te stoppen. De muziek is waar hij voor leeft en nog steeds is hij regelmatig in zijn studio te vinden en uiteraard ook op alle verschillende podia in binnen en buitenland, de plaats waar hij zich thuis voelt.

Meer info over George Baker of direct een optie plaatsen?


Frans Duijts

Frans Duijts

Frans Duijts boek je bij Cappies Entertainment!

Volkszanger Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes-imitator.

Succes voor Frans!

In 2005 bracht hij het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit, dat Andre Hazes in 1986 al eens had gezongen. In 2006 bracht hij zijn debuutalbum: ‘Ik zing een lied voor jou’ uit. De grote doorbraak kwam in 2008, toen Frans te zien was in het populaire televisieprogramma De Zomer Voorbij van Jan Smit. Na zijn optreden in dit programma kwam zijn Hazes-cover binnen op plek 32 in de Single Top 100. Daarnaast ontving Frans voor ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ de prijs voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca.

De steeds populairder wordende zanger uit Tiel heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans zelfs een Edison in de categorie Volksmuziek. In oktober 2016 bracht de volkszanger zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uit op het platenlabel Dino Music.

Frans Duijts op televisie

In 2010 en 2015 deed Frans mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse artiesten, zoals René Froger, Jamai, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans. In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen.

In 2017 was Frans Duijts samen met Django Wagner en Peter Beense te zien en te horen zijn tijdens hun concert ‘Echte Vrienden’ in AFAS Live. De heren hadden eerder dit jaar al hun eigen TV-programma ‘3ManSterk’ bij AVROTROS. Op 15 september kwam hun debuutalbum uit. In 2019 deden ze een reprise van dit concert in de Effenaar.

Frans Duijts boeken

Frans Duijts boeken voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en meer informatie.

Meer info over Frans Duijts of direct een optie plaatsen?