De Spikes

Dé allerleukste coverband uit Belgie!

De Spikes “On Fire Tour” zette menig feestje in België en Nederland in vuur en vlam. Met de kraakverse tour “GONE WILD”, legt de allerleukste coverband uit België, de lat zelfs nóg hoger. Dames en heren. U bent gewaarschuwd! Kom niet té dicht bij het podium, want het zal er nog WILDER aan toe gaan. Gewapend met NIEUWE nummers en NIEUWE acts garanderen de Spikes dat “uw feestje” een BEESTIGE belevenis wordt. Waar is het BEESTje? Hier is het BEESTje! Grrr …

90’s & meer!

Dé nieuwe “GONE WILD” tour zit boordelvol I love the 90’s muziek. Met de beste jaren 90 muziek én artiesten brengen “de Spikes” het publiek back-in-time naar de stomende 90’s. Zing de 90s klassiekers Sing Hallelujah, Never Alone, Pump Up The Jam en What Is Love uit volle borst mee.

Méér dan 25 jaar ervaring!

Dé Zoektocht naar een geschikte coverband voor uw feestje is voorbij! De coverband met méér dan 25 jaar ervaring die van “uw” feestje een onvergetelijke belevenis! Heb je een bruiloftsband, band voor je personeelsfeest, fuif of festival nodig? Dan ben je hier op het juiste adres.

De Spikids!

“de Spikids” nemen de allerkleinsten (en de allergrootste) kinderen mee – op een muzikale (wereld)rondreis. In deze interactieve kindershow rekruteren de muzikale helden “matrozen” uit het publiek, voor dé zoektocht naar de verloren schat. Samen met de kapitein en de schatkaart brengt het grote avontuur ons al dansend, springend en zingend – bij de kannibalen, het stoffige Wilde Westen, het magische Oosten van 1000-en-1-nachten en zelfs onder de zee – om tenslotte de felbegeerde schat te vinden. Allerdappersten aller landen, kom aan boord en roep: “Ahoy Kapitein”! En wat er in de schatkist zit verklappen we nu nog lekker niet! Neem voor meer info vooral contact met ons op!

Meer info over de Spikes of direct een optie plaatsen?