Gers Pardoel

Gers Pardoel boeken doe je bij Cappies Entertainment!

Zowel Nederland als België zijn begin 2009 achterop de “Bagagedrager” van Gers Pardoel gesprongen en zijn sindsdien veroverd door deze populaire Nederlandstalige rapper. Gers Pardoel boeken doe je hier! Gers is immens populair en zijn hits worden meegezongen door jong & oud.

Hij werd bekend door zijn succesvolle samenwerking met The Opposites op de single “Broodje Bakpao”, waar tevens platina mee gehaald heeft. Daarnaast is hij vooral bekend met zijn hits “Ik Neem Je Mee”, “Bagagedrager” en “Louise”.

In 2017 heeft Gers deelgenomen aan het Vlaamse televisie programma “Liefde Voor Muziek 2017”. Als exponent zijn hit “Zo Bijzonder”. Inmiddels heeft hij zelfs 3 keer de Lotto Arena in Antwerpen uitverkocht in 2018 en 2019 en zal hij in 2020 wederom een concert geven.

Gers heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Hij is een workaholic van het puurste soort, zonder daarin zijn jonge gezinnetje met 2 kinderen te verwaarlozen. Dat vereist heel veel discipline, maar hij zorgt ervoor dat het draait en kan werken. Zijn laatste album “Voor M’n Kids”, welke de gouden status heeft, is daar het levende voorbeeld van.

Afgelopen zomer zag je Gers met zijn band op de festivals in Nederland en ook in België en in het najaar maakte hij zijn debuut als jurylid bij The Voice Kids België.

Meer info over Gers Pardoel of direct een optie plaatsen?

Andere leuke bands / acts: