Frans Bauer

Frans Bauer boeken doe je bij Cappies Entertainment!

Hij wordt geboren als Frans van Doorn, omdat zijn ouders op dat moment nog niet getrouwd waren. Bauer groeit op in een katholiek gezin en brengt zijn jeugd door in een woonwagen. Al op jonge leeftijd is hij vastbesloten om zanger te worden. Zijn grote idolen zijn Julio Iglesias, Elvis Presley en Koos Alberts.

Bauers zangcarrière krijgt in 1987 vorm als hij onder de hoede van Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp zijn eerste single opneemt. Eerste landelijke bekendheid krijgt hij door het televisie programma All you need is love in februari 1992. Frans mag kiezen uit twee vrouwelijke fans om een avondje mee te gaan stappen. De dames, die allebei Diana heten, zijn erg emotioneel, wat leidt tot hilarische taferelen en Frans staat plotseling in heel Nederland op de kaart.

Door zijn zeer populaire real-life soap op RTL4 overtuigt Bauer vrijwel heel Nederland van zijn sympathieke en gezellige karakter. Van zijn vele hits zijn ˜Als sterren aan de hemel staan” en “Heb je even voor mij” nog wel de bekendste. Naast zanger wordt Bauer in de loop van zijn carrière ook bekend als presentator, acteur, stem-acteur en als iemand die erg veel voor goede doelen doet. Frans Bauer boeken? Dat doe je hier!

Meer info over Frans Bauer of direct een optie plaatsen?