Jannes

Jannes boeken op jouw evenement

Jannes is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit en al jaren één van de grootste volkszangers wie ons land kent. Al jaren genieten zijn ontelbare fans van zijn Nederlandstalige hits en is hij na al die jaren nog steeds een veel geboekte artiest.

Het is maar moeilijk voor te stellen dat Jannes ‘pas’ 15 jaar in het vak zit. Inmiddels staat de teller op negen reguliere albums, een cd vol kerstliedjes en een oneindige reeks aan singles. Als we Jannes moeten geloven is het einde nog lang niet in zicht. Zelf is hij erg nuchter gebleven ondanks zijn grote successen. “Ik wil gewoon mijn fans steeds weer van nieuwe liedjes laten genieten” aldus Jannes zelf.

Fans – het allerbelangrijkste voor Jannes

Het allerbelangrijkste voor Jannes blijven zijn fans, zo laat hij altijd zijn nieuwe werk horen aan een aantal fans horen, op deze manier blijft Jannes benaderbaar en hij hoort graag de mening van zijn fans. Jannes zal ook altijd muziek blijven maken voor zijn fans, “de een is bakker, de ander werkt op kantoor en ik zing” zoals Jannes zelf zegt.

In Jannes jubileumjaar is het verzamelalbum ‘Het Beste Van Jannes’ uitgekomen, op dit verzamelalbum kom je natuurlijk de volgende hits tegen: “Dam Dam”, “Een Beetje Meer”, “ Ga Dan”, “Ietsie Pietsie” en “Als Het Zonnetje Schijnt”. En natuurlijk al zijn andere grote hits. Jannes zal zijn succes blijven voortzetten zo kunnen zijn fans nog jaren van zijn muziek en optredens genieten!

Jannes – Rotterdam Ahoy

Na bijna 15 jaar en vele prestaties later, gaat eindelijk zijn jongensdroom in vervulling: een concert in Rotterdam Ahoy. liefst 15,000 fans kunnen deze spectaculaire show bewonderen. Jannes zal al zijn hits ten gehore brengen met een 16-koppige live band. Fans kunnen in Ahoy rekenen op zijn vele hits: ‘Adio Amore’, ‘Mijn Naam Is Jannes’, ‘Beetje Meer’. Jannes boeken doe je bij Cappies Entertainment!

Meer info over Jannes of direct een optie plaatsen?