The Heinoos

Een feest der herkenning!

Ze breien de meest fantastische hits uit de jaren ’60,’70 en ’80 op hun geheel eigenwijze aan elkaar.
Nummers van ABBA, Queen, The Sweet, Mud, Nena, The Police en vele,vele anderen……Hits uit vervlogen tijden, nummers die je vaak wel kent maar al jaren niet meer hebt gehoord, komen allemaal voorbij en worden regelmatig afgewisseld met eigen nummers in het Nederlands / Dialect. Ook medleys van onder andere de Beach Boys, The Beatles en lekkere feestkrakers passeren de revue.
Het typische, pittige Heinoos-sausje waarmee ze het één en ander steevast overgieten, maakt het allemaal nog lekkerder!

Géén standaard coverband!

Coverbands….je hebt ze in alle soorten en maten, maar de overeenkomsten zijn over het algemeen talrijker dan de verschillen. Dus wie zit er nog op een standaard band te wachten als er een prettig gestoorde live-band voor handen is die dat soort muziek op een aanstekelijke wijze combineert met een pittige presentatie en een gezonde dosis humor en dat bovendien een uiterst beweeglijk gezelschap is? Juist!! Niemand toch?!
The Heinoos kortom, zijn er voor iedereen die herkenning wil, maar toch de pure rauwheid van een échte live band wil voelen en horen!

Een onvoorspelbaar hitrepertoire!

Elk jaar toert de band met een grotendeels vernieuwde show door het land.
Met een goed uitgekiende lichtshow en een absoluut onvoorspelbaar hitrepertoire brengen The Heinoos volgens eigen woorden “Structurele Chaos” op en vooral ook voor het podium!

Ook akoestisch te boeken!

Naast de gebruikelijke elektrische tentshows zijn The Heinoos nu ook akoestisch te boeken voor kleine gelegenheden tot 200 personen. Dus nu ook voor elk (dorps)café, bruiloft of verjaardagsfeest! Informeer geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

The Heinoos: Voor wie wil horen, zien en sw(z)ingen!!

Meer info over The Heinoos of direct een optie plaatsen? Klik hier!