AC/DIXI

ROCK & ROLL MET EEN KNIPOOG!

Oerkracht, midzomer in het jaar 2000. Tijdens die zwoele zomeravond troffen bij enkele heren de gezamenlijke liefde voor rockmuziek en het regelmatige bezoek aan de Dixi’s (die avond) een magische combinatie. Uit de in drank, muziek en urine gedrenkte festivalkrochten trok zich daar namelijk een band op met de bijpassende naam: AC/Dixi.

Nu na vele jaren te hebben gezweet en gezwoegd met optredens op spraakmakende festivals als Dauwpop en de Zwarte Cross, staat AC/Dixi ruimschoots bekend om een flinke portie Humor en Spektakel… en Rock!

Het repertoire van AC/Dixi betreft een gouden mix van eigen werk, feestelijke meezingers en diverse ‘odes’ aan de beste (rock)bands ooit! De band heeft meerdere singles uitgebracht, gepaard gaande met de nodige radio- en televisieaandacht. Noem bijvoorbeeld “Zon Zee Zuipen”, “Frambozenvla” en “anti-rookverbod”. Het gaat AC/Dixi maar om één ding: vermaak! voor een zo breed mogelijk publiek! En zo stampen ze vrolijk verder met het oog op de horizon en de pantalon vol schik!

GEGARANDEERD FEEST!

Ook dit jaar ontwikkelt AC/Dixi zich zonder rem verder met nieuw werk en een nieuwe show. Met “Rock & Roll met een knipoog” treedt de band weer in de voetsporen van de meest originele vorm van Rock & Roll, een rebels krachtige- doch verfijnde presentatie. Inclusief wijd uitlopende broekspijpen en blousefranjes. Daarmee blijft geen studentenfuif, tentfeest en/of drukbezochte oerkroeg onberoerd. Gegarandeerd feest! Diverse acts van Heino tot Vader Abraham, meezingbaarheid, meedansbaarheid, lenigheid en aantrekkelijkheid – om maar alvast enkele ingrediënten te noemen – zullen de revue passeren. Kunt u nog meer redenen bedenken om ze te boeken?!

De band:

Robin “Baardmans” van Eerden – Leadzang
Robbin “Goorman” Klein Gunnewiek – Drums
Casper ”Cappie” Klein Gunnewiek – Gitaar/zang
Dirk “Dorus” Wopereis – Bas
Jip “Jippie” ten Barge – Gitaar/zang

Meer info over AC/Dixi of direct een optie plaatsen? Klik hier!