Dakkeraf

Het dak gaat er af, gegarandeerd!

De feestband Dakkeraf bestaat in 2014 alweer 11 jaar. De afgelopen jaren hebben de heren van deze band op allerlei podia het dak er bijna letterlijk af gespeeld. 2009 was een heel speciaal jaar omdat in dat jaar de eerste single “Zo Verliefd” is uitgekomen. Deze single is in de Nederlandse top 100 doorgedrongen met nummer 53 als hoogste notering. In de Nederlandstalige top 30 kwam de single zelfs tot nummer 8. Op veel lokale en landelijke radiostations is de single grijs gedraaid en in kroegen komt het nummer ook vaak voorbij. Dakkeraf is van oorsprong een feestband die covers speelt. Dit gaat van stevige Engelse rock tot swingende Nederpop, als er maar meegezongen en gedanst kan worden. Uiteraard is aan deze succesformule niets veranderd, behalve dat er nu ook bij een eigen nummer meegezongen wordt. Voor de band is dat natuurlijk extra “kicken”.

“TWEET”

In 2010 is de single “Gelukkig Nieuwjaar” opgenomen. Met een hilarische videoclip erbij wordt dit nummer ongetwijfeld een terugkerend fenomeen met oud en nieuw. In april 2011 kwam de single “Tweet” uit. Hiermee heeft Dakkeraf het twitteren definitief een plek bezorgt in de vaderlandse Nederpop. De clip bij de single is grotendeels opgenomen in de stad Groningen, waar het eigenlijk allemaal begonnen is met Dakkeraf.

Dakkeraf op Radio & TV!

Dakkeraf is tevens bekend van verschillende top 100 noteringen met eigen nummers en vele radio- en tv-optredens, o.a. bij “Life 4 You” en “Hart voor Muziek” op tv en de “Gielmobiel” op 3Fm. Eén aandachtspunt: herstel werkzaamheden aan dakconstructies worden niet vergoed. Ondanks jarenlange ervaring door het hele land kan Dakkeraf! hier geen verantwoordelijkheid voor nemen. Wel voor het voorwerk, want het dak gaat er hoe dan ook af! Dakkeraf zorgt altijd voor een onvergetelijke feestje!

Meer info over Dakkeraf of direct een optie plaatsen? klik hier!