The Stolling Rones

Beste Stones Tribute band van Nederland!

The Rolling Stones Tribute band ‘Stolling Rones’ zet als geen ander festivals, zalen, kroegen en theaters op zijn kop met het perfect geïmiteerde geluid van de Stones uit de jaren ’70. Het opzwepende en pure geluid van Rock and Roll uit de beste jaren van de Rolling Stones wordt door de groep perfect vertolkt. Het weergaloze stemgeluid van Pat en de veelzeggende details zoals de originele solo’s en baslijnen zorgen samen met de drums en toetsen voor een energiek optreden. The Stolling Rones spelen avondvullend Rolling Stones van de bovenste plank!!

De bandleden:

PAT WENTING, VOCALS/GITAAR: De zanger van de band en zweept ieder optreden naar de ware Rolling Stones beleving. Puur, rauw en het onnavolgbare geluid en de timing van Mick Jagger nemen je mee naar het ware Rolling Stones gevoel.

JO, GITAAR/VOCALS: Een meesterlijke Keith Richards performer en master in alle open G tunings en riffs. Het gitaarspel van de grootmeester op topniveau.

MARK, GITAAR: De bluesgitarist die zowel Ron Wood als Mick Taylor meesterlijk neerzet. De herkenbare sound, subtiliteit en rauwheid die menig Rolling Stonesfan doet sidderen!

ROB, BAS: De Bill Wyman van The Stolling Rones, de onopvallende sound van de Rolling Stones bassist op topniveau. No moves… just play, does not smile!

PAT, DRUMS: Charlie Watts in zijn puurste vorm. Eenvoud en allesbepalend voor de stuwende kracht van de Rolling Stones.

JEROEN, PIANO/KEYBOARDS: Jeroen de onontbeerlijke Ian Stewart van de band. Honkey Tonk piano’s en het backbone gerammel van boogie woogie, zoals we dat van de Rolling Stones kennen en voelen.

Mick Jagger Solo Show

Pat, de zanger van de band is ook solo te boeken met een 30 minuten durende Mick Jagger Tribute Show. Alle hits komen voorbij zoals: Jumping Jack Flash, Paint it Black, Angie, Satisfaction en vele andere! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bepreken!

Meer info over The Stolling Rones of direct een optie plaatsen