DJ Tim Little

De kleinste DJ van Europa!

Het verhaal van DJ Tim Little…. Met het draaien onder de naam The Popcornking begon Tim Groetelaers medio 2004 zijn muzikale carriere als DJ. Hij werd ontdekt als Feest DJ door het management van De Sjonnies.

GEEN KROEG TE KLEIN EN GEEN FESTIVAL TE GROOT!

Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of discotheek/feesttent te groot voor de DJ capriolen van Tim Little. Hij is een opvallende verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot feest. De Sjonnies hebben Tim opgenomen in hun bizarre familieshow. Daardoor heeft hij een enorme ervaring opgedaan met het draaien in feesttenten en op grote festivals. Van Happy Hardcore tot Rock, van après-ski tot muziek uit de jaren ’70, alles behoort tot de grote feestmuziek keuze van deze kleine gigant.

DJ TIM LITTLE!

Onder de naam The Popcornking zijn er een aantal platen uitgekomen waarvan “Heartbeat” en “Mind Your Step” de meest bekende zijn. Vanaf 2010 is Tim verder gegaan als DJ Tim Little, onder zijn nieuwe artiestennaam is o.a. de plaat ‘Crazy?’ uitgekomen.

DJ TIMMIE TIROL!

Sinds 2013 komt DJ Tim Little met een nieuwe act in zijn TIMTOWER! Vanuit deze DJ-toren treedt hij op als DJ Tim Little en DJ Timmie Tirol, in deze laatste nieuwe act is hij vanzelfsprekend in Tiroler outfit gekleed. Meer info klik hier!

Hoe dan ook, het maakt niet uit of u Tim als Dj Tim Little of Dj Timmie Tirol boekt, met deze kleine grote man achter de draaitafels krijgt u een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!!

Meer info over DJ Tim Little of direct een optie plaatsen? Klik hier!