Premium

Enthousiast, verrassend en super strak!
Waar Premium binnenkomt, ontstaat plezier! Zes creatieve, energieke Achterhoekse kerels die enthousiasme, strakke covers en interactie met het publiek in een juiste dosis combineren.
Al sinds de oprichting in 2002 (inmiddels ruim 300 optredens geleden) blijkt deze formule nog steeds een groot succes. Of het nu een groot festival is of een klein bedrijfsfeest; het dak gaat er af!

CLASH OF THE COVERBANDS!

Een van de hoogtepunten in het bestaan was de deelname aan The Clash of the Coverbands in 2006. Via Tivoli Utrecht en Paradiso Amsterdam stonden zij uiteindelijk in Studio 22 in Hilversum als landelijke finalist op het podium. De band deelde de jaren daarna het podium met talloze acts als Barry Hay, Band Zonder Banaan, Kensington, DJ Paul Elstak, Hilversum House Maffia. Boh Foi Toch en nog vele anderen

TOP 40 – GOLDEN OLDIES – ROCK & DANCE!

Sinds begin 2015 heeft Premium een fonkelnieuwe samenstelling en is de drang om op te treden nog nooit zo groot geweest. Met een repertoire varierend van top 40 hits, herkenbare golden oldies, catchy popsongs, scheurende gitaarmuziek en ook dance weten ze op elke gelegenheid in te spelen.

 

Premium bestaat uit:

 

Luuk Penterman (zang)
Dorus Wolters (gitaar / zang)
Ludo Waenink (gitaar / zang)
Jan-Willem Kolkman (toetsen / zang)
Joep Lankveld (bas / zang)
Harm-Jan Klein Gunnewiek (drums)