Lady en de Vageband

Super enthousiaste pop & rockcoverband!

In de zomer van 2000 besluiten twee kameraden al zonnende bij het lokale zwemparadijs in Hengelo (Gld) een band te beginnen. Geen van beiden had echter ooit een instrument bespeeld, laat staan vastgehouden. Dit weerhield hen er echter niet van om de eerste gitaren, gemaakt van multiplex, aan te schaffen via een welbekend postorderbedrijf. Vastberaden werden de eerste akkoorden in een varkenshok ingestudeerd.

Enthousiaste Zangeres!

Tegenwoordig heeft het duo enkele enthousiaste muzikanten om zich heen verzameld en diverse succesvolle optredens achter de rug. De band heet inmiddels Lady en de Vageband. Kernwoorden voor de band zijn: veel plezier en lol maken, interactie met het publiek en een 100 procent inzet. Dit wordt nog eens versterkt door een enthousiaste zangeres en een breed scala aan instrumenten waarmee de band zich bedient: van gitaar tot saxofoon, van synthesizer tot banjo.

Divers repertoire!

Lady en de Vageband speelt voornamelijk bekende rock en popnummers waarvan door niet voor de hand liggende overgangen geheel eigen (vage) versies gemaakt worden. Van Nick en Simon naar Brohymn? Eitje! Van de Bolero naar Greenday? Net zo makkelijk. Het blijft Lady en de Vageband!

Ook akoestisch te boeken!

Je kent het misschien wel. Ga je trouwen of geef je een ander feestje, staat er bij de ingang van de zaal al een rij met mensen om je te feliciteren. En maar wachten. En wachten. Vervelend!

Gelukkig biedt Lady en de Vageband een oplossing! Je gasten worden bij binnenkomst al vermaakt en in stemming gebracht door akoestische muziek. Met o.a. twee akoustische gitaren, cajun, saxofoon en mondharmonica neemt de band je meer door bijna 40 jaar muziekgeschiedenis.

De band treedt onder andere op in kroegen, zalen, tent- en schuurfeesten, festivals en bij andere feestelijke gelegenheden.

Meer info over Lady en de Vageband of direct een optie plaatsen? Klik hier!