Cabrio

Het dak gaat er af! GEGARANDEERD!

Een onuitputtelijk repertoire, een aanstekelijke energieke 100% live show en 5 ervaren topmuzikanten staan aan de basis van de succesformule van Cabrio! Met de vele optredens achter zich, barsten de verschillende muzikanten van ervaring en hebben ze diverse podia in Nederland bespeeld. Of het nu gaat om een evenement of feesttent, een bedrijfsfeest of bruiloft, het veelzijdige repertoire van de band maakt ieder feest tot een succes. Met de combinatie van recente Top 40 nummers, Dance classics, Hollandse meezingers, Duitstalige hits en verrassende opzwepende medleys bruist iedere feestlocatie over van enthousiasme. Ondersteund door moderne licht- en geluidstechniek maakt Cabrio een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

Kermis / Schuttersfeest!

Volksfeesten, schuttersfeesten en kermissen zijn voor veel mensen hèt evenement waar jaarlijks naar uitgekeken wordt. Het mag dan ook aan niets ontbreken. Een feesttent, schuttersgebouw of zalencentrum, Cabrio! verbouwt iedere locatie tot een feestpaleis. Cabrio is een energieke band die iedereen kan vermaken van jong tot oud! Variërend van de meest recente top 40 nummers tot de echte kermiskrakers die de hele tent in beweging brengt. Cabrio! bruist, er gebeurt namelijk veel op het podium. De speakers voeren de boventoon, terwijl de zanger de meest markante dorpsfiguren het podium opsleurt. Een serenade voor het koningspaar, of een ruige rockshow met pruiken en wapperende haren. Van gezellige dansmuziek voor overdag tot en met een allround show in de avond. Niet voor niets dat keer op keer Cabrio terug gevraagd wordt op de kermis waar ze speelden. Cabrio weet als geen ander de tent plat te spelen.

Bruiloft met Cabrio!

Op de dag dat je zelf wilt stralen, moet alles om je heen stralen. De band laat u genieten van passende muziek, swingende mensen, feestvreugde op de dansvloer en de glimlach van uw gasten. En wij genieten met u mee! Samen met Cabrio beleeft u uw bruiloft waar u nog jaren met veel plezier aan terug zult denken. Het huwelijk is ongetwijfeld een hoogtepunt in ieders leven. De feestelijke en muzikale inwijding is dan ook heel persoonlijk. Cabrio vertaalt uw wensen in muziek.

Bedrijfsfeest!

Het neerzetten van een knallend feest voor collega’s is een tijdrovende klus. Smaken verschillen. Is het daarom niet gemakkelijk dat het entertainment ingevuld wordt door een band met een allround repertoire? Entertainment betekent amusement, het repertoire wordt dan ook geheel afgestemd op de behoefte van uw gasten of op het thema van de avond.

Akoestisch!

Wie Cabrio afgelopen jaren op het podium heeft zien staan, weet dat we de ruige rockmuziek niet schuwen. Springen, zweten, beuken, headbangen en stagediven. Dat zijn we gewend van ons publiek als we rocknummers spelen. Maar ook het Nederlandstalige levenslied laten we met hetzelfde enthousiasme door de speakers knallen. Om het contrast van ons allround repertoire nog groter te maken, hebben we een akoestische set toegevoegd.

Andere leuke bands / acts: