BZB

Gegarandeerd een feest met de Band Zonder Banaan!

Het is allemaal begonnen toen 19 jaren geleden een kerstviering moest worden opgeluisterd. De oerknal van BZB …! Inmiddels heeft deze zevenkoppige dwaze band afkomstig uit Volkel en Uden al vele mensen versteld doen staan. Met een mix van allerlei muziekstijlen wordt elke zaal, feesttent, club of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet is volop theater en absurditeiten. Wat je hoort is een stuwend lekker in het gehoorliggend eigen BZB-geluid.

Lowlands, Pinkpop, Parkpop, Paaspop en Zwarte Cross; BZB kwam, zag en overwon! Het gaat goed met deze circusband waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en niet lijkt te stoppen.

Baksteen van de samenleving…

Van de in september 1997 in eigen beheer verschenen cd De Baksteen Van De Samenleving zijn inmiddels ruim 15.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Het volgende album Eeuwig Duurt Het Langst werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso. Tussendoor verschenen er een tweetal Unplugged albums die de basis vormde voor vele uitverkochte akoestische concerten in talloze muziekcaf├ęs door het gehele land. Ook zijn hier twee succesvolle theatertournees uit voortgekomen, die telkens veel applaus in het pluche opleveren.

BZB wist veel aandacht op zich te vestigen met een ludieke actie ter promotie van hun cd getiteld De Muur. Plaats van handeling was het benzinestation De Lucht langs de A2, hier waren de cd’s uit de snackmuur te trekken. Het album Kroonjuweel zag in 2005 het levenslicht in een bomvolle concertzaal 013 te Tilburg. Waarmee BZB op Koninklijke wijze door het ganse land heeft getrokken.

Overrompelende liveshow!

Mede door het succesnummer Echte Vrienden is BZB de Ierse folk verder gaan ontdekken iets wat duidelijk op hun laatste cd Volgens Bartjens! is terug te horen. Welke met een overrompelende liveshow wordt gepromoot op vele festivals, feesttenten of waar dan ook om de feestvreugde flink te verhogen!

Meer info over de BZB of direct een optie plaatsen? Klik hier!