Queen Forever

Queen Tribute Band

Deze Queen tribute band zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop zij alle hit-nummers van de legendarische Britse rockformatie vertolken!

100% LIVE!

Waar de concurrentie veel werkt met orkestbanden doet Queen Forever alles LIVE en voeren zij zelfs het epische Barcelona op. Naast dat Queen Forever klinkt als Queen schromen zij zich ook niet om er uit te zien als Queen, wat voor het showelement natuurlijk geweldig is!

Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een goede “Freddie”. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar, na de Amy Winehouse look-a-like, 2e geworden.

INTERNATIONAAL SUCCES!

Vervolgens is Queen Forever opgericht en hebben zij inmiddels veel landen aangedaan waaronder Spanje, Italië, Groot Brittannië, Duitsland en zelfs Mexico. Timothy heeft zelfs de eer gehad om voor de Britse ambassade in Koeweit te zingen, wat iets zegt over zijn geloofwaardigheid en likeability als Freddie. Al met al is dit een act die je moet zien, horen en ervaren!

Meer info over Queen Forever of direct een optie plaatsen?