Snollebollekes

Snollebollekes boek je bij Cappies Entertainment!

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en….. Snollebollekes werd geboren  onder de rook van Oirschot.
Op zijn 1e verjaardag won hij de “Baby van het jaar verkiezing”  van Brabant. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan. Zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende André van Duin imitaties. Tevens won hij in 1991 een speurtocht op Camping de Paal en werd hij 4e bij een vliegerwedstrijd in Boekel. Na zijn puberteit ging hij Frietologie studeren op de universiteit van Leuven, hij ronde deze studie echter niet af.
Zijn poging om zwerver te worden in Parijs mislukte jammerlijk omdat hem door zijn sympathieke uitstraling steeds een overnachting werd aangeboden.. Na diverse overwinningen bij Mister Universe (2001 t/m 2007) werd het tijd voor een echte baan.

Terug in Nederland streek Snollebollekes neer in Hilversum om voor de omroep BNN diverse programma’s te gaan maken. Een oplettende platenbaas in het zuiden des lands merkte dit talent snel op en haalde hem terug naar het Brabantse land waar een ontmoeting met Jurjen Gofers en Dj Maurice volgde. Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.

Hun eerste hit “Vrouwkes” (welke ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken is op Youtube) werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”

Megadeal!

Hierna besloot  Berk Music de mannen een megacontract aan te bieden waar Justin Timberlake en Lady Gaga jaloers op zouden zijn. Zo ontstond de opvolger “Snollebollekes” (schudden met da kontje) die wederom insloeg als een Bom. Dit was de Carnavalskraker van 2014 en is ook al zo’n 1 miljoen keer bekeken op internet. In veel hitlijsten stonden deze liedjes bovenaan en zelfs in België werd deze plaat veel gedraaid op landelijke radiostations.

Oftewel met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”.

Meer info over Snollebollekes of direct een optie plaatsen?