KLIKO DISCO SHOW

GEGARANDEERD FEEST IN DE TENT!

De “mannen van de muziek”zijn Ad (Ad Den Haan) en Hannes (Hans Miesen). Samen gaan ze als de Kliko Disco Show door het leven. Beide gepokt en gemazeld, met de meest uiteenlopende muzieksoorten. Van Après-ski party tot schlageravond, van bruiloft tot schoolfeest, Hollandse avond, 70´s, 80`s 90’s & 00’s, ze hebben alles al gedraaid, en elke avond is opnieuw een dolle boel. Zo kwamen ze op het thema Kliko Disco Show. Een combinatie van dat alles, met noeste verkleedpartijen van de dj´s (en vaak ook de gasten), rare spellen tussendoor (indien u dat wenst) en een presentatie die u nog lang zal bijblijven! Niets is te gek en alles kan! U bent dus gewaarschuwd!

De Show!

Bij de Kliko Disco Show geen interessante yuppies met hoofdtelefoons, ze passen zich letterlijk en figuurlijk aan de muziek aan. Draaien ze een rock/plaatje? Steken ze zich in passende outfit, met lang haar en een lang lederen jack. Fransje Bauer? Strak in het pak met gouden ketting. Back to the 70´s? Compleet met roes-blouse en grote bril, incl. gitaar. Ook vele andere nummers worden in passende kledij gepresenteerd. Succes gegarandeerd! Indien u dit te bont wordt, kunnen we de fun-koffers uiteraard ook thuis laten en een gewone show draaien, of aansluiten op uw thema!!!

De Feesten!

Ze draaien op vele soorten feesten en gelegenheden: Bedrijfsfeesten, jubilea, huwelijken, afscheidsfeestjes, studentensociëteiten, carnavalsevenementen, tentfeesten, op bonte avonden, scholengemeenschappen, op uw verjaardagsparty, bij uw voetbal- of tennisvereniging, op campings en vakantieparken, tuinfeesten en festivals. Ook verzorgen ze desgewenst uw geluid en/ of standbouw op uw beurs of evenement. Of wat dacht u van een spetterende disco-show als voorprogramma voor uw hoofd-act? Een lekkere opwarmer voor uw publiek, dat wij alvast in de stemming brengen. Ook verzorgen wij de muziek in de pauzes en als after-act.

Net dat beetje extra; Zo kan het ook!

Van klein feestje in ´t café op de hoek tot mega-party in uw sporthal of evenementengebouw. Van klein tot enorm groot. U vraagt, zij springen in op uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden. Voor elk budget wat wils!

Meer info over de Kliko Disco Show of direct een optie plaatsen? Klik hier!