Guilty pleasure Girls

Guilty pleasures Girls

ÉCHT IEDEREEN ZINGT MEE!

Ja- dat zijn de hits waar niemand voor uit durft te komen dat men ze leuk vindt, maar die iedereen mee kan zingen, en stiekem tóch leuk vind! Van ABBA tot Anita Meijer, van Zangeres zonder naam tot aan Boney M!

FEEST GEGARANDEERD!

Gegarandeerd feestgehalte, gegarandeerd hele tent uit zijn dak! Met de charmante verschijning, en met fantastisch stemgeluid zijn deze dames in staat de hele zaak op de kop te zetten. Disco-kneiters van gloria Gayner, Donna Summer, niets is te gek! Ideaal voor disco-classic party, Foute feestje, personeelsfeesten, verjaardagen, kortom; op elk feest een aanrader!

 

Laat deze dames uw muzikale hart veroveren, als u éénmaal een feest met hun hebt meegemaakt wilt u nooit meer zonder!

Meer info over de Guilty Pleasures Girls of direct een optie plaatsen? Klik hier!


GOLDFISH

GOLDFISH

De flexibelste band van Nederland!

Als je écht de zekerheid wilt hebben voor een geweldige avond, dan boek je Goldfish. De muzikanten achter deze superband zijn van vele markten thuis en spelen in op het publiek. Roep een nummer, zij zetten hem in en maken er zelfs een fijne eigen versie van. Je wordt verrast door de verschillende stijlen, gemixt met bekende en de wat onbekendere covers. Het concept: ‘The electric, acoustic and instrumental tour’, werkt eigenlijk overal.

De Goldfish bezetting:

De standaard bezetting van de band bestaat uit: John Snijders op gitaar, Daan Slagter op drums en Florian den Hollander op de bas. John Snijders neemt voornamelijk de zang op zich. Het is duidelijk te merken dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld, zo heb je echt een complete band voor een onvergetelijke avond! Goldfish is ideaal voor cafés en middelgrote zalen, die bezoekers iets speciaals willen bieden.

Goldfish XL:

Voor de grotere podia is Goldfish ook te boeken in de XL-formatie. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Meer info over Goldfish of direct een optie plaatsen? Klik hier!


Big Bucks & Easy Money

Big Bucks & Easy Money

Al ruim 20 jaar ’s lands bekendste rockduo!

Big Bucks & Easy Money ontmoetten elkaar in 1992 op het Rotterdams Conservatorium. Easy Money was afgestudeerd klassiek gitarist en Big Bucks was een praktijkman met zo’n 20 jaar aan podiumervaring. Samen haalden ze hun diploma voor popdocent en richtten het duo op. In de jaren die daarop volgden hebben ze zich steeds meer bekwaamd in het spelen op heel veel uiteenlopende gelegenheden.

Twee rockers met een verschillende achtergrond. Big Bucks, een vingervlugge snarentovenaar die zich vooral bezighield met riffs en soli en Easy Money, een ambachtelijke liedjesman die heel veel songs kende. Ze leerden van elkaar en ontdekten manieren om de meest uiteenlopende stijlen op overtuigende en unieke manier met slechts twee gitaren neer te zetten. Ze spelen pop, rock, country, blues, funk, soul en als ze op dreef zijn zelfs disco.. uiteenlopende songs van o.a. The Beatles, Johnny Cash, Pearl Jam en Nirvana worden door het duo met verve gebracht.

een enorm repertoire!!

Big Bucks & Easy Money kunnen een rustig feestje van achtergrondmuziek voorzien maar ook een groot publiek op de dansvloer krijgen. Door hun ervaring en enorme repertoire zijn ze op hun plaats op zowel keurige recepties als op ruige dorpskermissen. Ze voelen de sfeer feilloos aan en zijn in staat verrassend veel verzoekjes te honoreren. Desgewenst begeleiden ze een liedje en regelmatig geven ze de microfoon en/of de gitaar aan iemand die zich geroepen voelt een deuntje te zingen of mee te spelen! Ieder optreden is dan ook volslagen uniek. Sinds hun oprichting in 1993 betraden Big Bucks & Easy Money zo’n 1800 keer het podium in binnen- en buitenland, van huiskamers tot stadions en van (buurt)café’s tot feesttenten!

 

Meer info over Big Bucks & Easy Money of direct een optie plaatsen? Klik hier


Twenty Sicks

Twenty Sicks

Customized Rock Classics!

Twenty Sicks is een eigenzinnig rock n roll trio. Rock klassiekers uit de afgelopen 50 jaar worden in een rock n roll / rockabilly jasje gestoken en krijgen een totaal ander karakter. Met enkel een contrabas, gitaar en eenvoudige drumkit weten de mannen toch een ‘volle’ sound neer te zetten waar de energie vanaf spat.

Met ruim 100 optredens per jaar is Twenty Sicks hard op weg naam te maken op de Nederlandse podia. Naast festivals als de Zwarte Cross en  Paaspop waren de mannen ook te zien op Festyland, Solar en in het Glazen Huis van 3FM. Daarnaast fungeerde ze als support-act voor o.a. Blof, Golden Earring en Waylon.

“Wie beweert dat akoestisch niet rock and roll is, heeft Twenty Sicks nog nooit aan het werk gezien.” – 3voor12

Meer info over Twenty Sicks of direct een optie plaatsen?


POOR JOHN

POOR JOHN

2 broers 1 band!

Poor John is een tweemansformatie die het erg bijzonder aanpakt. De band bestaat uit broers Jacco en Lennard Kiezenbrink uit Hengevelde, je ziet 2 broers maar je hoort ze spelen als een hele band!

Bijzonder drumstel!

De oudere broer Jacco zingt en speelt gitaar en mondharmonica, terwijl Lennard zingt, drumt én basgitaar speelt! Hij doet dit met een eigengemaakt drumstel die hij met zijn voeten kan bedienen. Vette, smerige en vuige oude Rock ’n Roll uit de jaren ’60 en ’70 komt voorbij. Dit doen ze verdomd goed en werkt zeer aanstekelijk, dit moet je gewoon zien! Zo spelen ze  bijvoorbeeld covers van oude rock(n’roll) nummers als Wild Thing, Price of Love, Ring of Fire en Baby You Can Drive My Car.

Poor John @ de Zwarte Cross!

De heren van Poor John hebben in de afgelopen jaren honderden optredens op hun naam staan. Enkele hoogtepunten zijn de diverse optredens op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde en Festyland in Volkel.

Meer info over Poor John of direct een optie plaatsen? Klik hier!

 

 


BLINDE ED

Blinde ED

PARTY PEOPLE…. BLINDE ED ROCKS!

Blinde ED is al jaren actief in het muziekwereldje en sinds zijn optreden in de X-Factor, waar hij het tot de kwartfinale schopte, wereldberoemd in Nederland. Een goed feestje “ziet” ED altijd wel zitten, dus boek nu deze sympathieke zanger/toetsenman want: ED’s one-man-band ROCKS!

DE WONDERE WERELD VAN BLINDE ED!

Blinde Ed, dan nog Ed Ruyer “ziet” het levenslicht in de bruisende metropool Amersfoort. Hij wordt geboren in een muzikale familie en als kind al is het Ed’s droom om muzikant te worden Zijn moeder speelt accordeon en, heel hip in de seventies, elektronisch orgel. Op zijn 5e vindt Ed de weg naar het orgel en vanaf dan gaat het hard. Omdat hij thuis nogal veel schade aanricht gaat hij van zijn 6e tot zijn 19e jaar naar het blindeninstituut waar veel aandacht wordt besteed aan muziek. Ed tackelt elk instrument waar een toets op te vinden is; piano, keyboard, synthesizer, accordeon, melodica, klavecimbel, harmonium en typemachine. Op het blindeninstituut speelt hij in een aantal bands, volgt een opleiding tot pianostemmer en leert blind typen. Ed vindt vrouwen leuker dan leren. Hij verlaat vroegtijdig het instituut en stort zich in het ruige nachtleven. Hij dompelt zich onder in een bestaan van seks, drank en rock´n roll om zijn toch al rauwe stem bij te schaven. Muzikant zijn is handig, je krijgt méér bier, scoort beter bij de meiden en je kunt lekker interessant doen in de kroeg. Er volgen een aantal bands. De belangrijkste; The Defenders, The Blind and the Beautiful en Ed and the Disciples of Rock. Naast de bands treedt hij steeds vaker solo op en ontwikkelt zich tot allround toetsenman, zanger en partyanimal.

BLINDE ED IN DE MEDIA!

In de jaren 1991 tot 1993 neemt hij, bij oma in de keuken, drie cassettebandjes op, wat toen modern was. Een aantal jaren later wordt de CD Ed Rocks uitgebracht en speelt Ed op het Zwarte Cross festival. De sound wordt steviger dan voorheen. In combinatie met Ed’s unieke feature, improvisatie en verzoeknummers op afroep, zorgt dat voor zo’n 100 tot 120 optredens per jaar. In kroegen en op festivals schuurt Ed de planken kaal met zijn rauwe stem. Op radio (3FM, 538, Qmusic etc.) en TV (X-factor etc.)  is hij regelmatig te vinden.

Meer info over Blinde ED of direct een optie plaatsen? Klik hier!


De Briljantjus

De Briljantjus

Maken van al uw klassiekers weer ruwe diamantjus!

De dames en heren van de Briljantjus zijn begonnen in 2012 tijdens de beruchte “Kökkentoafelsessies” bie Lotje in’t Hoes. Ondertussen zijn er al ontzettend veel Briljantjus vervormd noar ruwe Diamantjus!

 

De Briljantjus brengen ‘briljante’ akoestische covers van de grootste hits uit de muziekgeschiedenis!

 

De leden van de Briljantjus willen lekker muziek maken, je laten inspireren door elkaar en de gesprekken die erbij horen zodat ze weer op Briljante uitvoeringen van ouwe klassiekers komen!

 

Kortom dé leukste band voor in de kroeg, in je huiskamer of bij het kampvuur!

 

De Briljantjus bestaan uit:

Harry Kruisselbrink; gitaar, banjo, zang

Maaike Spoolder; zang, percussie

Charlotte Wegdam; gitaar, zang, percussie

Crazy Rob & Roll; gitaar, percussie, slide en cigarboxguitar

 

Meer info over de Briljantjus of direct een optie plaatsen? Klik hier! 

 


De Bretellies

De Bretellies

Zing maar mee!

De Bretellies is een soort van ultieme smartlappen-, levensliederen- en carnavalsband. Het repertoire bestaat uit louter meezingers, en hits, gebracht door doorgewinterde muzikanten die niks liever willen dan dat iederéén uit zijn of haar dak gaat, staat mee te blèren of zich op wat voor manier dan ook laten meeslepen door de uiterst charmante en sfeervolle uitvoeringen van de rits klassiekers die voorbij komen.

 

Bij voorkeur doen ze dat in vol ornaat, met z’n 5-en, maar voor kleinere gelegenheden of bescheiden portemonnees komen ze gerust met iets minder muzikanten, zo zijn ze dan ook wel weer. Samengevat: Het feest kan beginnen, want De Bretellies zijn binnen!

Meer info over de Bretellies of direct een optie plaatsen? Klik hier!