MELROSE

MELROSE

The Ultimate Party Tour!

Met een waanzinnig supervette show verovert de band MELROSE heel Nederland en omstreken!! Een spoor van feest achterlatend!! The Ultimate Party Tour gaat werkelijk als een speer; een 3 uur durend spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot 1 van de meest geboekte shows van NL!

“MELROSE in 2017 al uitgeroepen tot beste PartyBand van Nederland”  –  PartyAwards

Je komt de band werkelijk overal tegen; van bescheiden verjaardagsfeesten tot mega-openluchtfestivals, in de streek, om de hoek tot zelfs in Azië…

De band pakt altijd uit!! Ieder feest wordt iets bijzonders waar nog lang over wordt nagepraat! Niet voor niets 1 van de meest gevraagde bands van Nederland!

Een ongekende show vol Special FX…

  • Lasers!
  • Confetti!
  • Co2!
  • Sparkulars!
  • Vlammenwerpers!
  • Bubbles!

Meer info over MELROSE of direct een optie plaatsen?


Feestband Fantastisch

Feestband Fantastisch

“Fantastisch” is een feestband uit het oosten van Nederland, de Achterhoek.

Het repertoire bestaat uit lekkere nummers van o.a., The Beatles, Rolling Stones, Drafi Deutscher, Tony Christie, The Monkees, Normaal, The Sweet, Peter Maffay, Rowwen Heze, VOF de kunst enz. enz. enz, van rock tot polonaise alles komt voorbij in het Engels, het Duits en het Nederlands.

De nummers staan stuk voor stuk garant voor feest en het meezinggehalte is zeer hoog.

Van kermis tot kroeg en van festival tot huiskamerconcert overal komt de muziek van “fantastisch“ tot zijn recht en overal gaat het “dak er af”.

De band bestaat uit vier ervaren muzikanten die in verscheidene, zeer uiteenlopende, formaties hun opwachting hebben gemaakt en hun gemene deler in het maken van feest hebben gevonden.

De energie en het enthousiasme spat er van af en het vermaken van het publiek is vanaf de eerste tot de laatste minuut de belangrijkste opdracht tijdens hun optredens.

Boek feestband “Fantastisch” en laat je meevoeren in een draaikolk van feest en lekkere muziek!

Meer info over feestband Fantastisch of direct een optie plaatsen?


Høken met De Heinoos

Høken met De Heinoos

We gaan weer ‘Oalderwets Høken’!

Zoals we allen zo goed weten hield Normaal het in december 2015 na 40 jaar Høken, Brekken en Angoan definitief voor gezien, ‘Moar zoals altied kwam an dat gejakker een end’, helaas…
Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het begin van iedere show. Een groot gemis, maar het erfgoed van Normaal blijft nog tot in lengte van jaren deurdonderen in onze harten.

Daarom pakken The Heinoos de handschoen nu op met:  VELDTOCHT 2.0

Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over met hun Veldtocht 2.0, een ouderwetse tour langs de feesttenten in de zomer van 2018. Na een succesvolle try-out in de Megatent tijdens de Zwarte Cross dit jaar, en het reeds geplande optreden 24 november a.s. in Flophouse Toldijk, smaakt het naar veel meer.
Dit aangevuld met de reeds uitverkochte theatershow op 30 december aanstaande in theater De Voorveghter in Hardenberg zijn The Heinoos nu klaar om Normaal te doen!

Een kijkje achter de schermen:

The Heinoos bereiden zich op de best mogelijke manier voor op deze uitdagende tour: samen met niemand minder dan Bennie Jolink! Als er iemand is die weet wat høken is.
Bennie is bij de Veldtocht 2.0 betrokken en zal met Remko, Erik, Marco en Daniël werken aan een fantastische set met de Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte.
Normaal staat dus vierkant achter Høken met De Heinoos!

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

Meer info over Høken met De Heinoos of direct een optie plaatsen?

 


HOTTUB HEROES

HOTTUB HEROES

Ready to rock!

De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: de HOTTUB HEROES zijn ready to rock!

Met knallende en energieke shows wordt ieder publiek probleemloos verleid in een spectaculaire tour langs de beste pop-, rock- en dance-hits. Door naadloze overgangen kan het publiek eindeloos blijven dansen op de gebalanceerde set van de heren Heroes. Beukende beats, snoeiharde synthesizers en gillende gitaren toveren iedere dansvloer om tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen.

Vliegende hits!

De band bestaat uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en zich als vissen in het water over de planken bewegen. De hits vliegen je om de oren en gaan naadloos in elkaar over, ondersteund door een spectaculaire lichtshow vol visuele hoogtepunten, waardoor het publiek in een greep wordt gehouden die nooit verslapt.

Meer info over HOTTUB HEROES of direct een optie plaatsen?


De Spikes

De Spikes

Dé allerleukste coverband uit Belgie!

De Spikes “On Fire Tour” zette menig feestje in België en Nederland in vuur en vlam. Met de kraakverse tour “GONE WILD”, legt de allerleukste coverband uit België, de lat zelfs nóg hoger. Dames en heren. U bent gewaarschuwd! Kom niet té dicht bij het podium, want het zal er nog WILDER aan toe gaan. Gewapend met NIEUWE nummers en NIEUWE acts garanderen de Spikes dat “uw feestje” een BEESTIGE belevenis wordt. Waar is het BEESTje? Hier is het BEESTje! Grrr …

90’s & meer!

Dé nieuwe “GONE WILD” tour zit boordelvol I love the 90’s muziek. Met de beste jaren 90 muziek én artiesten brengen “de Spikes” het publiek back-in-time naar de stomende 90’s. Zing de 90s klassiekers Sing Hallelujah, Never Alone, Pump Up The Jam en What Is Love uit volle borst mee.

Méér dan 25 jaar ervaring!

Dé Zoektocht naar een geschikte coverband voor uw feestje is voorbij! De coverband met méér dan 25 jaar ervaring die van “uw” feestje een onvergetelijke belevenis! Heb je een bruiloftsband, band voor je personeelsfeest, fuif of festival nodig? Dan ben je hier op het juiste adres.

De Spikids!

“de Spikids” nemen de allerkleinsten (en de allergrootste) kinderen mee – op een muzikale (wereld)rondreis. In deze interactieve kindershow rekruteren de muzikale helden “matrozen” uit het publiek, voor dé zoektocht naar de verloren schat. Samen met de kapitein en de schatkaart brengt het grote avontuur ons al dansend, springend en zingend – bij de kannibalen, het stoffige Wilde Westen, het magische Oosten van 1000-en-1-nachten en zelfs onder de zee – om tenslotte de felbegeerde schat te vinden. Allerdappersten aller landen, kom aan boord en roep: “Ahoy Kapitein”! En wat er in de schatkist zit verklappen we nu nog lekker niet! Neem voor meer info vooral contact met ons op!

Meer info over de Spikes of direct een optie plaatsen?


Cabrio

Cabrio

Het dak gaat er af! GEGARANDEERD!

Een onuitputtelijk repertoire, een aanstekelijke energieke 100% live show en 5 ervaren topmuzikanten staan aan de basis van de succesformule van Cabrio! Met de vele optredens achter zich, barsten de verschillende muzikanten van ervaring en hebben ze diverse podia in Nederland bespeeld. Of het nu gaat om een evenement of feesttent, een bedrijfsfeest of bruiloft, het veelzijdige repertoire van de band maakt ieder feest tot een succes. Met de combinatie van recente Top 40 nummers, Dance classics, Hollandse meezingers, Duitstalige hits en verrassende opzwepende medleys bruist iedere feestlocatie over van enthousiasme. Ondersteund door moderne licht- en geluidstechniek maakt Cabrio een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

Kermis / Schuttersfeest!

Volksfeesten, schuttersfeesten en kermissen zijn voor veel mensen hèt evenement waar jaarlijks naar uitgekeken wordt. Het mag dan ook aan niets ontbreken. Een feesttent, schuttersgebouw of zalencentrum, Cabrio! verbouwt iedere locatie tot een feestpaleis. Cabrio is een energieke band die iedereen kan vermaken van jong tot oud! Variërend van de meest recente top 40 nummers tot de echte kermiskrakers die de hele tent in beweging brengt. Cabrio! bruist, er gebeurt namelijk veel op het podium. De speakers voeren de boventoon, terwijl de zanger de meest markante dorpsfiguren het podium opsleurt. Een serenade voor het koningspaar, of een ruige rockshow met pruiken en wapperende haren. Van gezellige dansmuziek voor overdag tot en met een allround show in de avond. Niet voor niets dat keer op keer Cabrio terug gevraagd wordt op de kermis waar ze speelden. Cabrio weet als geen ander de tent plat te spelen.

Bruiloft met Cabrio!

Op de dag dat je zelf wilt stralen, moet alles om je heen stralen. De band laat u genieten van passende muziek, swingende mensen, feestvreugde op de dansvloer en de glimlach van uw gasten. En wij genieten met u mee! Samen met Cabrio beleeft u uw bruiloft waar u nog jaren met veel plezier aan terug zult denken. Het huwelijk is ongetwijfeld een hoogtepunt in ieders leven. De feestelijke en muzikale inwijding is dan ook heel persoonlijk. Cabrio vertaalt uw wensen in muziek.

Bedrijfsfeest!

Het neerzetten van een knallend feest voor collega’s is een tijdrovende klus. Smaken verschillen. Is het daarom niet gemakkelijk dat het entertainment ingevuld wordt door een band met een allround repertoire? Entertainment betekent amusement, het repertoire wordt dan ook geheel afgestemd op de behoefte van uw gasten of op het thema van de avond.

Akoestisch!

Wie Cabrio afgelopen jaren op het podium heeft zien staan, weet dat we de ruige rockmuziek niet schuwen. Springen, zweten, beuken, headbangen en stagediven. Dat zijn we gewend van ons publiek als we rocknummers spelen. Maar ook het Nederlandstalige levenslied laten we met hetzelfde enthousiasme door de speakers knallen. Om het contrast van ons allround repertoire nog groter te maken, hebben we een akoestische set toegevoegd.


House Of Rock – 90’s ROCK TRIBUTE

House Of Rock

ROCK TRIBUTE TO 90’s HOUSE!

House of Rock boeken?!?

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Dat vroegen de muzikanten van de nieuwste coversensatie ‘House Of Rock’ zich af. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al lang verdiend hebben (o.a. ex-leden van LEFT en The Hot Stewards) bundelen hun krachten om de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd.

Ronkende gitaren!

House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar keihard ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. Het publiek zal ondersteund door twee sexy zangeressen dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen. In hun eerste jaar als band zetten zij al heel wat feesttenten en festivals op zijn kop, waaronder een stampvolle megatent op Paaspop.

Meer info over House of Rock of direct een optie plaatsen?


AC/Dixi

AC/DIXI

ROCK & ROLL MET EEN KNIPOOG!

Oerkracht, midzomer in het jaar 2000. Tijdens die zwoele zomeravond troffen bij enkele heren de gezamenlijke liefde voor rockmuziek en het regelmatige bezoek aan de Dixi’s (die avond) een magische combinatie. Uit de in drank, muziek en urine gedrenkte festivalkrochten trok zich daar namelijk een band op met de bijpassende naam: AC/Dixi.

Nu na vele jaren te hebben gezweet en gezwoegd met optredens op spraakmakende festivals als Dauwpop en de Zwarte Cross, staat AC/Dixi ruimschoots bekend om een flinke portie Humor en Spektakel… en Rock!

Het repertoire van AC/Dixi betreft een gouden mix van eigen werk, feestelijke meezingers en diverse ‘odes’ aan de beste (rock)bands ooit! De band heeft meerdere singles uitgebracht, gepaard gaande met de nodige radio- en televisieaandacht. Noem bijvoorbeeld “Zon Zee Zuipen”, “Frambozenvla” en “anti-rookverbod”. Het gaat AC/Dixi maar om één ding: vermaak! voor een zo breed mogelijk publiek! En zo stampen ze vrolijk verder met het oog op de horizon en de pantalon vol schik!

GEGARANDEERD FEEST!

Ook dit jaar ontwikkelt AC/Dixi zich zonder rem verder met nieuw werk en een nieuwe show. Met “Rock & Roll met een knipoog” treedt de band weer in de voetsporen van de meest originele vorm van Rock & Roll, een rebels krachtige- doch verfijnde presentatie. Inclusief wijd uitlopende broekspijpen en blousefranjes. Daarmee blijft geen studentenfuif, tentfeest en/of drukbezochte oerkroeg onberoerd. Gegarandeerd feest! Diverse acts van Heino tot Vader Abraham, meezingbaarheid, meedansbaarheid, lenigheid en aantrekkelijkheid – om maar alvast enkele ingrediënten te noemen – zullen de revue passeren. Kunt u nog meer redenen bedenken om ze te boeken?!

De band:

Robin “Baardmans” van Eerden – Leadzang
Robbin “Goorman” Klein Gunnewiek – Drums
Casper ”Cappie” Klein Gunnewiek – Gitaar/zang
Dirk “Dorus” Wopereis – Bas
Jip “Jippie” ten Barge – Gitaar/zang

Meer info over AC/Dixi of direct een optie plaatsen? Klik hier!


WC Experience

WC Experience

Feestrock uit Brabant!

Bijna 24 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland. WC Experience. Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste dialectband van Nederland” in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre ‘Rock ’n Loll’. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience.

Het ontstaan van de BRABO-Rock

Zij begonnen met schrijven van onzinteksten op bestaande nummers. In deze periode werden zij ‘ontdekt’ door Jack Spijkerman, en daardoor kon heel Nederland kennis maken met de Brabo-rock van het van origine Raamsdonksveerse vijftal. Inmiddels zijn er reeds 12 albums verschenen en enkele DVD’s. Van de albums gingen er vanaf 1993 zo’n 175.000  over de toonbank. De laatste jaren weet de band ook steeds meer hun eigen werk te integreren in de show, en dit lukt vrij aardig. De hit “Maag ik hier rooke?!” is daar ’n mooi voorbeeld van, en zo zijn er nog tientallen nummers te noemen die uit het brein van Patrick Marcelissen en René van Rooij ontsprongen. Ook (solo)gitarist Arjan van den Broek draagt steeds vaker zijn muzikale en tekstuele steentje bij wat het muziekgenre van de heren wederom naar ’n hoger plan weet te tillen. De strakke basis wordt gelegd door topdrummer Raymond de Graaf en bassist Peter Jansen. Laatstgenoemde verzorgt ook de boekingen voor het vijftal.

Muziekcircus WC Experience

Een show van WC Experience is alsof je door ’n bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden. De show wordt ondersteund door ’n professionele crew die het klappen van de zweep al jaren kent. WC Experience is dus meer dan 5 muzikanten. Het is ’n compleet muziekcircus wat alle feesttenten en festivals in het land wil aandoen. Binnenkort bij jullie?!

WC Experience, van hardlap tot smartrock, van kroeg tot feesttent, van voetbalkantine tot festival…

Meer info over WC Experience of direct een optie plaatsen? Klik hier!


BZB

BZB

Gegarandeerd een feest met de Band Zonder Banaan!

Het is allemaal begonnen toen 19 jaren geleden een kerstviering moest worden opgeluisterd. De oerknal van BZB …! Inmiddels heeft deze zevenkoppige dwaze band afkomstig uit Volkel en Uden al vele mensen versteld doen staan. Met een mix van allerlei muziekstijlen wordt elke zaal, feesttent, club of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet is volop theater en absurditeiten. Wat je hoort is een stuwend lekker in het gehoorliggend eigen BZB-geluid.

Lowlands, Pinkpop, Parkpop, Paaspop en Zwarte Cross; BZB kwam, zag en overwon! Het gaat goed met deze circusband waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en niet lijkt te stoppen.

Baksteen van de samenleving…

Van de in september 1997 in eigen beheer verschenen cd De Baksteen Van De Samenleving zijn inmiddels ruim 15.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Het volgende album Eeuwig Duurt Het Langst werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso. Tussendoor verschenen er een tweetal Unplugged albums die de basis vormde voor vele uitverkochte akoestische concerten in talloze muziekcafés door het gehele land. Ook zijn hier twee succesvolle theatertournees uit voortgekomen, die telkens veel applaus in het pluche opleveren.

BZB wist veel aandacht op zich te vestigen met een ludieke actie ter promotie van hun cd getiteld De Muur. Plaats van handeling was het benzinestation De Lucht langs de A2, hier waren de cd’s uit de snackmuur te trekken. Het album Kroonjuweel zag in 2005 het levenslicht in een bomvolle concertzaal 013 te Tilburg. Waarmee BZB op Koninklijke wijze door het ganse land heeft getrokken.

Overrompelende liveshow!

Mede door het succesnummer Echte Vrienden is BZB de Ierse folk verder gaan ontdekken iets wat duidelijk op hun laatste cd Volgens Bartjens! is terug te horen. Welke met een overrompelende liveshow wordt gepromoot op vele festivals, feesttenten of waar dan ook om de feestvreugde flink te verhogen!

Meer info over de BZB of direct een optie plaatsen? Klik hier!