FEEST DJ HANS

FEEST DJ HANS

Feest in de overtreffende trap!

Party! Choas! Panic! Disaster!!!

Tja- in deze vier woorden is alles samen te vatten. Een show waarin “gang alles is”-muziek in meest uiteenlopende genre’s-

Met vlotte jingles(hey DJ: hebben jullie ook nog leuke plaatjes/ hedde gai ook iets meej gitaaaareuh?!! / klassieker uit oe speakerrrrr!!!) en hits aan elkaar gepraat à la Edwin Evers en Coen en Sander, maar dan uitgebreid met luchtgitaren, pruiken, acts, meezingen- kortom; niet uit te leggen; moet je meegemaakt hebben! Als voorprogramma, hoofdact ALLES IS MOGELIJK! (eventueel uit te breiden als duo; nóg gekker en meer fratsen!) Als show van uur, tot maximaal 4 uur.

Genres van Fout tot Rock- van Schlager tot Nederlandstalig. Voor elk wat wils, op onnavolgbare wijze aan elkaar gebreid. Georganiseerde chaos ten top!

Meer info over FEEST DJ Hans of direct een optie plaatsen?


Radje Platje!

Radje-Platje!!

Onze twee draaifanaten hebben het moeilijk om de genres uit te zoeken, Hans is van de Duitse schlagers, Ad van de gouwe ouwe… Om van het gezeur ( en de Duitse muziek en ouwe meuk) af te zijn, hebben de twee vrienden (met hun haat-liefde verhouding voor elkaar) het volgende verzonnen;

Radje-Platje: De foute avond waarin het publiek de muziek bepaalt!

Het publiek wordt uitgenodigd een zwengel aan het rad te geven en het genre te bepalen!!
“Jaaaa-h mevrouwtje, wat is uw lievelingsgenre?”
Ehm-“ik hou van top 40”- “geeft u maar een slinger aan het rad jongedame-“ ééééé’n wat wordt het???”
Nederlandstalig-“Owwwwwww-what a shame-tja, eigen schuld, toch Nederlands”- en we draaien een vrolijk deuntje Hollandse muziek!

Maar- wellicht valt het rad wél op uw favoriete genre? Of op het verzoek? Dan mag u zelf de keuze bepalen!! Van Madonna tot Manke Nelis- It’s your Choice!

Of wat dacht u van het vraagteken?? Wint u die fantastische prijs? De I-pot, of geven we een weekend weg?
Spanning, sensatie, lachen gieren brullen!  Onder bezielend commentaar van uw dj’s, presentators, quizmasters en platenendraaiers hans en ad wordt het een dolle avond,
met muziek voor íedereen, dankzij het rad!!

Lat u verrassen met een show met een prachtig rad, vlotte dj’s, professioneel licht, geluid en entertainment- een avondvullende show!

Meer info over Radje Platje Disco Show of direct een optie plaatsen? Klik hier!


De Voute DJ’s

De Voute DJ’s

Zó fout, dat je het niet meer droog houdt!

De Voute DJ’s zijn zo fout dat je het niet meer droog houdt! Letterlijk en figuurlijk! De DJ’s ervaren in het draaien van plaatjes waarvan je eigenlijk niet wil toegeven dat je ze leuk vindt. Oude ’70, ’80, zoals Peter Mafay, “Du!”, Jaques Herb, “Manuela”, en Bonnie St Claire “Bonnie Kom je buiten spelen”. Echte foute klassiekers!

De meest uiteenlopende foute platen!

De show wordt zorgvuldig opgebouwd, begin van de avond lekker Vengaboys, Ultimate kaos, ABBA,
Jan Smit, Boney M, Jody Bernal- om langzaamaan toe te werken naar het meezing- en smartlappengedeelte, om
vervolgens lekker los te gaan op DJ Paul elstak, Charley Lownoise & Mentel Theo!
De Voute DJ’s staan uiteraard in foute outfits, die ze de hele avond door wisselen, gaan wij er een knal-fout-feest van maken!
Wij praten het geheel grappen-en-grollend makend vlotjes aan elkaar- en bezorgen u en uw publiek de foutste
Avond van hun leven. De 4 Dj’s wisselen van samenstelling, minimaal per duo op uw feest. Per duo zijn het de
Foute dj’s, als quartet of om te battelen tegen elkaar met 2 dj-boots en foute muziek tegen elkaar op battelend
Met de meest uiteenlopende foute platen! Met feestgarantie!! Om 0.00 uur zingt heel de tent “Mon Amour”van
BZN, of Dr. Bernhard luidkeels mee! Succes gegarandeerd!

Meer info over de Voute DJ’s of direct een optie plaatsen? Klik hier!


Kliko Disco Show

KLIKO DISCO SHOW

GEGARANDEERD FEEST IN DE TENT!

De “mannen van de muziek”zijn Ad (Ad Den Haan) en Hannes (Hans Miesen). Samen gaan ze als de Kliko Disco Show door het leven. Beide gepokt en gemazeld, met de meest uiteenlopende muzieksoorten. Van Après-ski party tot schlageravond, van bruiloft tot schoolfeest, Hollandse avond, 70´s, 80`s 90’s & 00’s, ze hebben alles al gedraaid, en elke avond is opnieuw een dolle boel. Zo kwamen ze op het thema Kliko Disco Show. Een combinatie van dat alles, met noeste verkleedpartijen van de dj´s (en vaak ook de gasten), rare spellen tussendoor (indien u dat wenst) en een presentatie die u nog lang zal bijblijven! Niets is te gek en alles kan! U bent dus gewaarschuwd!

De Show!

Bij de Kliko Disco Show geen interessante yuppies met hoofdtelefoons, ze passen zich letterlijk en figuurlijk aan de muziek aan. Draaien ze een rock/plaatje? Steken ze zich in passende outfit, met lang haar en een lang lederen jack. Fransje Bauer? Strak in het pak met gouden ketting. Back to the 70´s? Compleet met roes-blouse en grote bril, incl. gitaar. Ook vele andere nummers worden in passende kledij gepresenteerd. Succes gegarandeerd! Indien u dit te bont wordt, kunnen we de fun-koffers uiteraard ook thuis laten en een gewone show draaien, of aansluiten op uw thema!!!

De Feesten!

Ze draaien op vele soorten feesten en gelegenheden: Bedrijfsfeesten, jubilea, huwelijken, afscheidsfeestjes, studentensociëteiten, carnavalsevenementen, tentfeesten, op bonte avonden, scholengemeenschappen, op uw verjaardagsparty, bij uw voetbal- of tennisvereniging, op campings en vakantieparken, tuinfeesten en festivals. Ook verzorgen ze desgewenst uw geluid en/ of standbouw op uw beurs of evenement. Of wat dacht u van een spetterende disco-show als voorprogramma voor uw hoofd-act? Een lekkere opwarmer voor uw publiek, dat wij alvast in de stemming brengen. Ook verzorgen wij de muziek in de pauzes en als after-act.

Net dat beetje extra; Zo kan het ook!

Van klein feestje in ´t café op de hoek tot mega-party in uw sporthal of evenementengebouw. Van klein tot enorm groot. U vraagt, zij springen in op uw wensen. Informeer naar de mogelijkheden. Voor elk budget wat wils!

Meer info over de Kliko Disco Show of direct een optie plaatsen? Klik hier!


DÉ OKTOBERFEST DJ’S

OKTOBERFEST DJ’S

DE ENIGE ÉCHTE OKTOBERFEST DJ’S BOEK JE HIER!!

Daar zijn ze dan; de meest illustere Oktoberfest dj’s die Nederland, Duistland en België ooit meegemaakt hebben. Andy Ski-schuh und Hansi Gross! Da wirt die Stimming Riesengross! De Oostenrijkse Hansi Gross, als geen ander bekend in de bekende Oostenrijkse en Duitse skiplaatsen, en Andy Ski-schuh; de gezworen skiër én après-skiër bij uitstek. Hollandse Oostenrijker. Spreekt zeer beperkt Duits/Oostenrijks, en ligt geregeld met Hansi overhoop vanwege de taalbarrière. Toch gezworen kameraden.

een Oktoberfest op maat…

Op zoek naar muzikale invulling van een écht Oktoberfest, Après-skiparty, Tirolerfeest of ander onvergetelijk feest? Biedt uw gasten iets unieks en boek de Oktoberfest DJ’s! Neem contact met ons op voor een feest op maat. Boek ze met of zonder Oktoberfest disco-boot, met of zonder geluidsset of licht. Hansi & Andy hebben alles in eigen huis; geluidssets en feestverlichting tot 2500 personen. Een kant-en klare oplossing, zonder dat u zelf nog iets hoeft bij te boeken/regelen. Maar ook als “tape-act” te boeken, avondvullend of voor een uur. “Nichts ist unmöglich”- alles kan!

alles geheel in stijl…

Hansi & Andy weten precies wat er aan aankleding verlangt wordt. Alles kan worden geleverd in Oktoberfest-stijl. Van dj-meubel tot tirolerkleding. Humor en sfeer staan voorop bij deze rasechte “Oostenrijkse Männer”. Lassen sie sich uberraschen-Mit Andy Schi-shuh und Hansi Gross ist wirt die stimming grenzenlos!

Meer info over de Oktoberfest DJ’s of direct een optie plaatsen? Klik hier!


Q Music Foute Party / Foute Uur live

Q Music Foute Party

Dansen, feesten en herbeleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Q Music Foute Party een begrip in Nederland. Q-music Foute Party is identiek aan the Party alleen de muziek en visual zijn meer Fout.

Q Music Foute Uur Live

In navolging van het succesprogramma op Q-music, is het Foute Uur ook Live te beleven. Een uur lang dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits uit de 80’s, 90’s en zero’s, dát is Het Foute Uur live! Een absolute sfeer- én gangmaker op elk evenement. Het Foute Uur Live is eenvoudig in een programmering in te passen en is een bewezen publiekstrekker.

Waarom Q music Foute Party / Foute Uur Live?

 • Q Music Foute Party is een publiekstrekker en events zijn vaak uitverkocht
 • the Party is breed inzetbaar en erg populair bij vrijwel elk publiek
 • the Party’s worden gezien als de mooiste shows van Nederland
 • the Party heeft een volledig digitaal decor waarop alles is te tonen
 • het publiek kan via smartphone stemmen op muziek
 • alle DJ’s zijn vriendelijk en all-round en presenteren de show
 • het Foute Uur is ook in het land een succes-formule met sfeer garantie
 • de fee is zeer aantrekkelijk, zeker gezien tijdsduur, kwaliteit en show omvang
 • er wordt een poster gemaakt ter promotie van het optreden (druk klaar bestand)
 • optredens worden vermeld in de radiospot op Q-music ter promotie

Meer info over Q Music het Foute uur / Foute Party Live of direct een optie plaatsen? Klik hier!


Q-music the Party

Q-music the Party

Al jarenlang garant voor Feest!

Terwijl Q-music uitgroeit tot het populairste radiostations van Nederland staat Q-music the Party in het land al jarenlang garant voor Feest! Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. Het adembenemende 3D decor van Q Music the Party overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Uiteraard is ook het belangrijkste ingrediënt voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de beste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.

Waarom Q music the Party?

 • Q Music the Party is een publiekstrekker en events zijn vaak uitverkocht
 • the Party is breed inzetbaar en erg populair bij vrijwel elk publiek
 • the Party’s worden gezien als de mooiste shows van Nederland
 • the Party heeft een volledig digitaal decor waarop alles is te tonen
 • het publiek kan via smartphone stemmen op muziek
 • alle DJ’s zijn vriendelijk en all-round en presenteren de show
 • het Foute Uur is ook in het land een succes-formule met sfeer garantie
 • de fee is zeer aantrekkelijk, zeker gezien tijdsduur, kwaliteit en show omvang
 • er wordt een poster gemaakt ter promotie van het optreden (druk klaar bestand)
 • optredens worden vermeld in de radiospot op Q-music ter promotie

Meer info over Q music the Party of direct een optie plaatsen? Klik hier!


Gerard Ekdom

Gerard Ekdom

Effe Ekdom! 3FM / RADIO 2 DJ!

Al vroeg weet Gerard wat hij wil worden: diskjockey. Op zijn 14e wordt hij regelmatig gevraagd als drive-in jock. Als radio-dj begint hij bij de lokale zender Radio De Bilt. Daarna werkt hij korte tijd bij NEW Dance Radio en Stadsomroep Utrecht. De plek bij Stadsomroep Utrecht heeft Ekdom grotendeels te danken aan dj Fred Siebelink. Fred zag wel wat in Gerard en hij leidde Ekdom rond bij de Stadsomroep.

Ekdom op 3 FM!

In 1998 begint Gerard Ekdoms carrière bij 3FM, waar hij de nachtopleiding van de AVRO volgt. Gerard is daarnaast ook nog te horen bij de radiostation Magic FM en Hot Radio.

In september 1998 verhuist Gerard op 3FM van de nacht naar de zondagochtend en presenteert hij het programma ‘EKDOM!’. Zeven maanden later komt zijn echte doorbraak: Gerard mag twee weken lang invallen bij het programma ‘Arbeidsvitaminen’. Dat bevalt zowel Ekdom als de AVRO erg goed en daarna gaat het snel: Gerard krijgt eerst een dagelijks nachtprogramma. Op 17 september 2001 krijgt Ekdom zijn vaste plaats in de dagprogrammering van 3FM: hij neemt het stokje over van Wim Rigter en wordt de vaste presentator van ‘Arbeidsvitaminen’. In 2010 stopt ‘Arbeidsvitaminen’ op 3FM. Dit is een goed moment voor Gerard om een nieuw programma op 3FM te beginnen. Op 6 september 2010 start het programma ‘EFFE EKDOM’, een compleet nieuw lunchprogramma waarin Gerard iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen is.

Maar één programma is niet genoeg voor radiodier Ekdom. Naast het programma ‘EFFE EKDOM’ presenteert Gerard samen met Michiel Veenstra iedere vrijdagavond het weekend in met ‘Ekstra Weekend’ tussen 19.00 en 22.00 uur!

Gerard is niet alleen op 3FM te horen, maar ook op Radio 6 verleent hij zijn medewerking.

Op de vrijdag avond maakt Gerard het programma: Ekdom’s after dinner trip op Radio 6

Gerard Ekdom op TV!

Gerard Ekdom is niet alleen op de radio te bewonderen. In 2011 mag hij samen met Art Rooijakkers het bekende AVRO-tv-programma “Fort Boyard”presenteren. Dit is een enorm succes en krijgt in het najaar van 2012 een vervolg. Vanaf 2012 mag hij ook het muziek programma “TopPop3” weer nieuw leven in blazen. En Gerard zal Gerard niet zijn, als hij dit weer op zijn eigen wijze doet met o.a. “The Wall of Fame en “Gerard Ekdom’s Platenkast. Dit is in het eerste seizoen zo’n succes dat het programma vanaf september 2013 weer met 13 afleveringen op Ned3 zal worden uitgezonden.

In 2011 pakt Gerard Ekdom de Gouden Radio Ring voor het programma “Ekstra Weekend” en ook nog eens de Gouden Radio Ster voor beste DJ van de Nederlandse Radio.

In december 2012 verleende Ekdom ook weer zijn medewerking verleent aan Serious Request in Enschede. Gerard heeft tot nu toe al zeven keer in het Glazenhuis gezeten en wordt daarom ook wel “Mister Serious Request genoemd. Samen met giel Beelen en Michiel Veenstra tekenden zijn voor het DJ trio in deze editie. Een record bedrag van ruim 12,2 miljoen Euro werd opgehaald tijdens deze week. Daarbij hebben er ruim 12 miljoen mensen naar de uitzendingen zitten kijken en luisteren via 3FM en Nederland 3.

Gerard Ekdom in het Glazen huis!

In 2014 zit Gerard Ekdom  weer in het Glazen huis in  Haarlem. Gerard zit hier samen met zijn collega’s Domien en Coen een week opgesloten voor Serious Request. Dit jaar verrast hij iedereen om als “Gary Fomdeck” een kerstplaat uit te brengen. Tot ieders verrassing kwam de onthulling dat Gerard Ekdom zelf achter “Gary Fomdeck” zit. Met ‘I’ll Be There This Christmas’ had hij daar zomaar een nummer 1 hit op I-Tunes te pakken en was de plaat ook de hoogte nieuwe binnenkomer in de Mega top 50. De plaat kwam binnen op nr. 7. Als klap op de vuurpleil deed Gerard het nummer live in het glazenhuis voor een bedrag niet minder dan Eu 25000,- en dat alles uiteraard voor Serious Request. In Haarlem heeft Serious Request ook weer een record bedrag opgehaald voor het Rode Kruis. Volgend jaar staat het Glazen huis in Heerlen.

In maart 2015 maakt Gerard de overstap van 3FM naar NPO2 bekend.

Gerard Ekdom is beschikbaar als DJ en presentator en moderator op elk event of discotheek.

Meer info over Gerard Ekdom of direct een optie plaatsen? Klik hier!


DJ Bacchie

DJ Bacchie

Altijd feest met DJ Bacchie!

DJ Bacchie is al geruime tijd actief als DJ op zeer uiteenlopende plekken zo stond hij onder andere op; TT-festival Assen, Achterhoekse Oktoberfeesten, Drie Gezusters Groningen, Radstake Varsseveld, Club Rembrandt Marmaris Turkije, Cin Cin Gerlos Oostenrijk en vele andere uitgaansgelegenheden, evenementen, bedrijfsfeesten en bruiloften op diverse feestlocaties in Nederland en het buitenland.

Ieder feest tot een feest maken!

Ruim 10 jaar actief als professioneel allround DJ en in die tien jaar is zijn motto altijd hetzelfde geweest; ik wil ieder feestje, hoe groot of hoe klein het ook is, tot een feest maken. Het ene feest is niet te vergelijken met het andere, want ieder feest is uniek, net als dat iedere opdrachtgever uniek is.

Kortom, heeft u binnenkort iets te vieren, organiseert u een evenement of heeft u een compleet andere reden waarvoor u een DJ kunt gebruiken? Boek DJ Bacchie!

Meer info over DJ Bacchie of direct een optie plaatsen? Klik hier!


DJ Otto Wunderbar

DJ Otto Wunderbar

De meest geboekte Oktoberfest DJ van Nederland!

Zonder twijfel de meest geboekte Oktoberfest DJ van Nederland!
Wie kent hem niet? Otto Wunderbar draait alle hits aus der Heimat. Of het nu de Schlagerhits zijn uit de 70-80’er jaren of de Aprèsski-hits van nu, met DJ Otto Wunderbar wordt het ‘party ohne ende’ !

Otto Wunderbar…!!

Via bierzelten in Deutschland naar nachtclubs op Mallorca… én ook weer terug! En dat 3x per week…
Zo ziet namelijk een normale werk- “woche” van der Otto Wunderbar er uit.
De uitbaters van deze feestparadijzen hebben tegenwoordig DJ Otto maar naar de Kelder verplaatst om te voorkomen dat het dak er letterlijk en figuurlijk af vliegt. Maar Mallorca en Duitsland zijn voor Otto niet genoeg…

Coen und Sanderfest 3FM!

Hij heeft nu ook de Nederlanders overtuigd van zijn entertainmentwaarde. Er is waarschijnlijk geen feesttent waar DJ Otto Wunderbar niet heeft gedraait.
Zelfs Coen en Sander hebben hem weten te strikken voor het Grosse Coen und Sanderfest van 3FM.
Otto Wunderbar is ook voor u klaar om de allergrootste hits te draaien.

Singen sie mit… Wunderbar…, Wunderbar…!!!

Meer info over Otto Wunderbar of direct een optie plaatsen?