IC/TC

AC/DC TRIBUTE – FOR THOSE ABOUT TO ROCK!

IC/TC zag het licht enkele jaren geleden. Wat bedoeld was als een éénmalige show, is inmiddels uitgedraaid op een heus project dat tot op de dag van vandaag nog steeds blijft groeien. De band heeft maar één doel: de best mogelijke tribute zijn aan het legendarische AC/DC. Behalve de noodzakelijke Angus Young en Brian Johnson look-én sound-a-likes staat deze band garant voor een complete AC/DC ervaring. Gewapend met vuurwerk, een boel Marshalls en uiteraard de typische kanonnen, slaagt IC/TC erin het publiek mee te nemen in het oorspronkelijke AC/DC verhaal.

uitstekende live-reputatie!

Gedurende de tijd dat de band bestaat, hebben ze hun uitstekende live-reputatie reeds kunnen verzilveren op talloze podia en festivals in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast heeft de band ook al Italië op zijn kop gezet toen ze mochten touren met een Italiaanse Megadeth-tribute!

De band haalde in zijn carrière al meermaals de Belgische en Nederlandse pers. Zo waren ze onder andere te zien op de Belgische televisie (Canvas / VTM), te beluisteren op de radio (StuBru / UrGent) en kregen ze al artikels in Humo, De Standaard en Revolver Magazine (NL) toegewezen.

Kortom: IC/TC brengt een explosieve AC/DC set, met dezelfde honger, passie en power die de originele band al ruim 30 jaar drijft.

Meer info over IC/TC of direct een optie plaatsen? Klik hier!