Big Bucks & Easy Money

Al ruim 20 jaar ’s lands bekendste rockduo!

Big Bucks & Easy Money ontmoetten elkaar in 1992 op het Rotterdams Conservatorium. Easy Money was afgestudeerd klassiek gitarist en Big Bucks was een praktijkman met zo’n 20 jaar aan podiumervaring. Samen haalden ze hun diploma voor popdocent en richtten het duo op. In de jaren die daarop volgden hebben ze zich steeds meer bekwaamd in het spelen op heel veel uiteenlopende gelegenheden.

Twee rockers met een verschillende achtergrond. Big Bucks, een vingervlugge snarentovenaar die zich vooral bezighield met riffs en soli en Easy Money, een ambachtelijke liedjesman die heel veel songs kende. Ze leerden van elkaar en ontdekten manieren om de meest uiteenlopende stijlen op overtuigende en unieke manier met slechts twee gitaren neer te zetten. Ze spelen pop, rock, country, blues, funk, soul en als ze op dreef zijn zelfs disco.. uiteenlopende songs van o.a. The Beatles, Johnny Cash, Pearl Jam en Nirvana worden door het duo met verve gebracht.

een enorm repertoire!!

Big Bucks & Easy Money kunnen een rustig feestje van achtergrondmuziek voorzien maar ook een groot publiek op de dansvloer krijgen. Door hun ervaring en enorme repertoire zijn ze op hun plaats op zowel keurige recepties als op ruige dorpskermissen. Ze voelen de sfeer feilloos aan en zijn in staat verrassend veel verzoekjes te honoreren. Desgewenst begeleiden ze een liedje en regelmatig geven ze de microfoon en/of de gitaar aan iemand die zich geroepen voelt een deuntje te zingen of mee te spelen! Ieder optreden is dan ook volslagen uniek. Sinds hun oprichting in 1993 betraden Big Bucks & Easy Money zo’n 1800 keer het podium in binnen- en buitenland, van huiskamers tot stadions en van (buurt)cafĂ©’s tot feesttenten!

 

Meer info over Big Bucks & Easy Money of direct een optie plaatsen? Klik hier