‘N Keer Wat Anders

Geen feest te gek & écht wat anders!!

Deze 5 koppige (te) gekke band maakt sinds 2005 ’s lands podia onveilig. Met ruim 180 optredens achter de kiezen, kan gerust gezegd worden dat geen feesttent, café, zaal of schuur vreemd is voor ze! Zo heeft ’n Keer Wat Anders al meerdere keren in het voorprogramma van Normaal en Mooi Wark gestaan, en hebben de eer gehad om artiesten als Nick en Simon, Thomas Berge en Gebroeders Ko als pauzeact te mogen verwelkomen. Kortom: de vrolijkste en leukste feestband uit de Polder en ver daarbuiten!!

Een uniek repertoire!

‘N Keer Wat Anders speelt covers die een andere band niet snel in het repertoire op zal nemen. De band vliegt tijdens optredens in no time van Status Quo naar Paul de Leeuw om vervolgens van Guus Meeuwis naar Abba en alles wat daar tussen zit te gaan! En dat allemaal in een energieke dynamische show verpakt met confetti, humor en verrassingen voor jong tot oud.  Rock ’n Roll(ator) dus. Geen optreden is hetzelfde!

Live Bingo!

Naast de onvolprezen rock ’n lol feest show die je gewend bent van de jongens, Is ’n Keer Wat anders ook te boeken met een uniek concept: Live feestrock bingo! Een spel waarbij het publiek nauw betrokken wordt. Ideaal om het publiek bij de show te betrekken en geschikt voor kleine gezelschappen (vanaf pak ‘m beet 20 personen), maar ook hilarisch bij 500 personen of meer. Kortom: ideaal voor zowel bedrijfsfeestjes als kroegen, flinke feesttenten en buitenpodia!Informeer vooral naar de vele mogelijkheden!

Eigen fanclub!

Ook heeft de band sinds 2006 een eigen fanclub. Deze groeiende club geleid door 4 knettergekke voorzitters, staan steevast bij (bijna) ieder optreden vooraan, herkenbaar aan de groene polo’s en oranje hoedjes. Hoogtepunt van de fanclub is de jaarlijks terugkerende fanclubdag, tijdens de langste nacht van het jaar (eind oktober).

Meer info over ’n Keer Wat Anders of direct een optie plaatsen? Klik hier!