DJ TIMMIE TIROL

DE KLEINSTE OKTOBERFEST DJ VAN EUROPA!

Ook al is hij 1.25 meter lang, er is geen kroeg te klein of feesttent te groot voor DJ Timmie Tirol. Hij is een opvallende verschijning en mede daardoor wordt ieder optreden van hem één groot (Oktober)feest.

COEN UND SANDER FEST 3FM!

DJ Timmie Tirol is het afgelopen jaar enorm gegroeid! (Qua ervaring  en performance dan 😉 ) Zo heeft deze kleinste DJ van Europa het afgelopen jaar op grote festivals als Turnup the Beach van 538 en Wish Outdoors gedraaid, schitterde hij onlangs bij RTL4 – De Jongens Tegen De Meisjes in gevecht met Chantal Janzen, is hij deze zomer te zien in de nieuwe 3D Bioscoopfilm van regiseur Johan Nijenhuis ‘Apenstreken’ en mocht hij afgelopen november schitteren in een uitverkochte Heineken Music Hal tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM!

DE UNIEKE TIMTOWER!

In de speciaal voor hem ontworpen TimTower (een torentje compleet met draaitafels, verlichting en special effects) verschijnt de kleinste DJ van Europa om straks met jullie ‘ein gemütlich & grosses Fest’ te gaan bouwen.

DJ Timmie Tirol (1.25 meter) is een must op ieder Oktoberfest,ApresSki feest of tijdens de Deutsche Woche. ‘Ich bin wie du’,
‘Rosamunde’, ‘Der alte Dessauer’…het komt allemaal voorbij!

MEET & GREET!

Tijdens de Meet&Greet na afloop van zijn optreden bestaat de mogelijkheid om met deze super enthousiaste grootheid op de foto te gaan! Hoe dan ook, met Timmie Tirol achter de draaitafels krijgt u een unieke show en wordt het altijd een geweldige en gezellige feestavond!!

Meer Oktoberfest Artiesten, DJ’s of Bands? Klik hier!

Meer info over DJ Tim Little of direct een optie plaatsen? Klik hier!