Høken met De Heinoos

Høken met De Heinoos

We gaan weer ‘Oalderwets Høken’!

Zoals we allen zo goed weten hield Normaal het in december 2015 na 40 jaar Høken, Brekken en Angoan definitief voor gezien, ‘Moar zoals altied kwam an dat gejakker een end’, helaas…
Dampende feesttenten, kapotte shirts in de nok van de tent en de kraaiende haan aan het begin van iedere show. Een groot gemis, maar het erfgoed van Normaal blijft nog tot in lengte van jaren deurdonderen in onze harten.

Daarom pakken The Heinoos de handschoen nu op met:  VELDTOCHT 2.0

Onder het motto ‘Høken met De Heinoos’ nemen de mannen van The Heinoos de Normaal-fakkel over met hun Veldtocht 2.0, een ouderwetse tour langs de feesttenten in de zomer van 2018. Na een succesvolle try-out in de Megatent tijdens de Zwarte Cross dit jaar, en het reeds geplande optreden 24 november a.s. in Flophouse Toldijk, smaakt het naar veel meer.
Dit aangevuld met de reeds uitverkochte theatershow op 30 december aanstaande in theater De Voorveghter in Hardenberg zijn The Heinoos nu klaar om Normaal te doen!

Een kijkje achter de schermen:

The Heinoos bereiden zich op de best mogelijke manier voor op deze uitdagende tour: samen met niemand minder dan Bennie Jolink! Als er iemand is die weet wat høken is.
Bennie is bij de Veldtocht 2.0 betrokken en zal met Remko, Erik, Marco en Daniël werken aan een fantastische set met de Normaal-klassiekers, aangevuld met The Heinoos’ eigen streekklassiekers uit hun 18-jarig repertoire en waanzinnige nieuwe nummers waarmee de tenten worden omgetoverd tot één Høkende menigte.
Normaal staat dus vierkant achter Høken met De Heinoos!

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zal het dampen als nooit tevoren! Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien!

Meer info over Høken met De Heinoos of direct een optie plaatsen?

 


House Of Rock – 90’s ROCK TRIBUTE

House Of Rock

ROCK TRIBUTE TO 90’s HOUSE!

House of Rock boeken?!?

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Dat vroegen de muzikanten van de nieuwste coversensatie ‘House Of Rock’ zich af. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al lang verdiend hebben (o.a. ex-leden van LEFT en The Hot Stewards) bundelen hun krachten om de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd.

Ronkende gitaren!

House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar keihard ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. Het publiek zal ondersteund door twee sexy zangeressen dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen. In hun eerste jaar als band zetten zij al heel wat feesttenten en festivals op zijn kop, waaronder een stampvolle megatent op Paaspop.

Meer info over House of Rock of direct een optie plaatsen?


ABBA Tribute band – Tribute to ABBA

ABBA Tribute

Dé ABBA Tribute Band

Terug in de tijd met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg.

ALLES 100% LIVE!

Het bijzondere van deze ABBA tributeband is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

BREED INZETBAAR!

De Abba tribute is een 30 tot 120 minuten durende act en is zeer geschikt voor: evenementen, feesttenten, bedrijfsfeesten, discotheken etc. Informeer naar de vele mogelijkheden

Meer info over dé ABBA Tributeband  of direct een optie plaatsen?


The Boys named Sue – Tribute to Johnny Cash

Boys named Sue

Johnny Cash Tribute Band

Boys named Sue is dé Johnny Cash tribute band! Everybody loves Cash. En de boyslaten dit graag horen! Jong en oud zingen de liedjes mee en zo wordt elk optreden één groot feest.

Overal inzetbaar!

De band speelt overal: cafés, festivals en kermissen, theaters, tuin- en dorpsfeesten, bruiloften en echtscheidingsparties.

Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden. Alsof je erbij was!

Boys Named Sue: langstlopende Tribute van NL!

De band bestaat sinds 2001 en is daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Ze laat alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash.

Dit moet je meemaken! Boek de Boys vandaag nog!

Meer info over Boys Named Sue of direct een optie plaatsen


Calling Elvis – Tribute to Elvis Presley

Calling Elvis ft. Frank Anthony

A Tribute to the KING!

CALLING ELVIS – A Tribute To The King” (NL) brengt een hommage aan The King of Rock ‘n Roll, Elvis Presley.

De show brengt je terug naar de seventies, toen Elvis legendarische concertfilms uitbracht als That’s The Way It Is (1970), On Tour (1972) en Aloha From Hawaii (1973).

Frank Anthony: Nederlands beste Elvis Imitator!

Entertainment en authenticiteit staan hierbij hoog in het vaandel. De muziek wordt gebracht door een professionele band, ontstaan door de gemeenschappelijke liefde voor Elvis. Op front niemand minder dan Frank Anthony, al meer dan 30 jaar Nederlands beste Elvis-imitator.

De Nederlandse en Belgische fanclub ElvisMatters is duidelijk over deze band: “Als dit hun debuut was, belooft dat voor de toekomst! … Prachtig, om de muziek van Elvis door zo’n jeugdige én goede muzikanten te horen vertolken!” 

CALLING ELVIS” is:

Frank Anthony – vocals
Rolf Verbaant – lead guitar
Leon Hermans – rhythm guitar
Björn Groenen – Fender bass
Merijn den Boer – piano
Pim Kooiman – drums

Optioneel te boeken met Sweet Devotion:
Sylvia van der Kallen – backing vocals
Wendy Vorstenbosch – backing vocals

Meer info over Calling Elvis of direct een optie plaatsen


Queen Forever – Tribute to Queen

Queen Forever

Queen Tribute Band

Deze Queen tribute band zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop zij alle hit-nummers van de legendarische Britse rockformatie vertolken!

100% LIVE!

Waar de concurrentie veel werkt met orkestbanden doet Queen Forever alles LIVE en voeren zij zelfs het epische Barcelona op. Naast dat Queen Forever klinkt als Queen schromen zij zich ook niet om er uit te zien als Queen, wat voor het showelement natuurlijk geweldig is!

Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een goede “Freddie”. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar, na de Amy Winehouse look-a-like, 2e geworden.

INTERNATIONAAL SUCCES!

Vervolgens is Queen Forever opgericht en hebben zij inmiddels veel landen aangedaan waaronder Spanje, Italië, Groot Brittannië, Duitsland en zelfs Mexico. Timothy heeft zelfs de eer gehad om voor de Britse ambassade in Koeweit te zingen, wat iets zegt over zijn geloofwaardigheid en likeability als Freddie. Al met al is dit een act die je moet zien, horen en ervaren!

Meer info over Queen Forever of direct een optie plaatsen?


Boss Brothers – Tribute to Springsteen

The Boss Brothers

Bruce Springsteen Tribute Band

The Boss Brothers is hard op weg dé Bruce Springsteen Tribute van Nederland te worden. Deze ervaren band speelt alle hits en Springsteen-klassiekers die het publiek wilt horen.

Met vuur en overtuiging gebracht!

Krakers als Dancing In The Dark, The River en Born To Run worden met vuur en overtuiging gebracht in authentieke Springsteen live uitvoeringen. Het samenspel tussen publiek en band, een kenmerk van Springsteen, speelt natuurlijk een belangrijke rol tijdens de optredens.

The Boss Brothers Rocks!

In vijf jaar tijd is de tribute band ’The Boss Brothers’ uitgegroeid tot een ware publiekstrekker.

In theaters, festivals en diverse horecagelegenheden geven wij Springsteen concerten, die alleen door The Boss zelf overtroffen kunnen worden.

Met optredens door heel Nederland en België hebben we de organisaties en onze nog steeds groeiende aanhang al overtuigd.

Wij en zij willen meer!

Van openluchtfestival tot café-optreden of privé en bedrijfsfeesten; The Boss Brothers zijn klaar om de Springsteen belevenis te doen herleven.

Meer info over The Boss Brothers of direct een optie plaatsen?


The Stolling Rones – Tribute to the Stones!

The Stolling Rones

Beste Stones Tribute band van Nederland!

The Rolling Stones Tribute band ‘Stolling Rones’ zet als geen ander festivals, zalen, kroegen en theaters op zijn kop met het perfect geïmiteerde geluid van de Stones uit de jaren ’70. Het opzwepende en pure geluid van Rock and Roll uit de beste jaren van de Rolling Stones wordt door de groep perfect vertolkt. Het weergaloze stemgeluid van Pat en de veelzeggende details zoals de originele solo’s en baslijnen zorgen samen met de drums en toetsen voor een energiek optreden. The Stolling Rones spelen avondvullend Rolling Stones van de bovenste plank!!

De bandleden:

PAT WENTING, VOCALS/GITAAR: De zanger van de band en zweept ieder optreden naar de ware Rolling Stones beleving. Puur, rauw en het onnavolgbare geluid en de timing van Mick Jagger nemen je mee naar het ware Rolling Stones gevoel.

JO, GITAAR/VOCALS: Een meesterlijke Keith Richards performer en master in alle open G tunings en riffs. Het gitaarspel van de grootmeester op topniveau.

MARK, GITAAR: De bluesgitarist die zowel Ron Wood als Mick Taylor meesterlijk neerzet. De herkenbare sound, subtiliteit en rauwheid die menig Rolling Stonesfan doet sidderen!

ROB, BAS: De Bill Wyman van The Stolling Rones, de onopvallende sound van de Rolling Stones bassist op topniveau. No moves… just play, does not smile!

PAT, DRUMS: Charlie Watts in zijn puurste vorm. Eenvoud en allesbepalend voor de stuwende kracht van de Rolling Stones.

JEROEN, PIANO/KEYBOARDS: Jeroen de onontbeerlijke Ian Stewart van de band. Honkey Tonk piano’s en het backbone gerammel van boogie woogie, zoals we dat van de Rolling Stones kennen en voelen.

Mick Jagger Solo Show

Pat, de zanger van de band is ook solo te boeken met een 30 minuten durende Mick Jagger Tribute Show. Alle hits komen voorbij zoals: Jumping Jack Flash, Paint it Black, Angie, Satisfaction en vele andere! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bepreken!

Meer info over The Stolling Rones of direct een optie plaatsen


The Fortunate Sons – Tribute to CCR!

The Fortunate Sons

Creedence Clearwater Revival Tribute Band

The Fortunate Sons…. Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ’60 en ’70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ’70 in het geheugen gegrift.

TRIBUTE TO CCR

The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven.

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Marco Oonincx op bas en Ipo van Drooge wordt het geheel tot een dampend feest.

EEN BAND DIE JE GEZIEN & GEHOORD MOET HEBBEN!

Inmiddels hebben The Fortunate Sons in binnen -en buitenland een stevige live reputatie opgebouwd. De in juni 2009 verschenen CD “Live in Europe” vormt het sfeervolle visitekaartje van de unieke live-energie van The Fortunate Sons. In een klein uur komen bekende en minder bekende C.C.R. nummers voorbij in een stomende Fortunate Sons uitvoering.


IC/TC – TRIBUTE TO AC/DC!

IC/TC

AC/DC TRIBUTE – FOR THOSE ABOUT TO ROCK!

IC/TC zag het licht enkele jaren geleden. Wat bedoeld was als een éénmalige show, is inmiddels uitgedraaid op een heus project dat tot op de dag van vandaag nog steeds blijft groeien. De band heeft maar één doel: de best mogelijke tribute zijn aan het legendarische AC/DC. Behalve de noodzakelijke Angus Young en Brian Johnson look-én sound-a-likes staat deze band garant voor een complete AC/DC ervaring. Gewapend met vuurwerk, een boel Marshalls en uiteraard de typische kanonnen, slaagt IC/TC erin het publiek mee te nemen in het oorspronkelijke AC/DC verhaal.

uitstekende live-reputatie!

Gedurende de tijd dat de band bestaat, hebben ze hun uitstekende live-reputatie reeds kunnen verzilveren op talloze podia en festivals in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast heeft de band ook al Italië op zijn kop gezet toen ze mochten touren met een Italiaanse Megadeth-tribute!

De band haalde in zijn carrière al meermaals de Belgische en Nederlandse pers. Zo waren ze onder andere te zien op de Belgische televisie (Canvas / VTM), te beluisteren op de radio (StuBru / UrGent) en kregen ze al artikels in Humo, De Standaard en Revolver Magazine (NL) toegewezen.

Kortom: IC/TC brengt een explosieve AC/DC set, met dezelfde honger, passie en power die de originele band al ruim 30 jaar drijft.

Meer info over IC/TC of direct een optie plaatsen? Klik hier!