MELROSE

MELROSE

The Ultimate Party Tour!

Met een waanzinnig supervette show verovert de band MELROSE heel Nederland en omstreken!! Een spoor van feest achterlatend!! The Ultimate Party Tour gaat werkelijk als een speer; een 3 uur durend spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot 1 van de meest geboekte shows van NL!

“MELROSE in 2017 al uitgeroepen tot beste PartyBand van Nederland”  –  PartyAwards

Je komt de band werkelijk overal tegen; van bescheiden verjaardagsfeesten tot mega-openluchtfestivals, in de streek, om de hoek tot zelfs in Azië…

De band pakt altijd uit!! Ieder feest wordt iets bijzonders waar nog lang over wordt nagepraat! Niet voor niets 1 van de meest gevraagde bands van Nederland!

Een ongekende show vol Special FX…

  • Lasers!
  • Confetti!
  • Co2!
  • Sparkulars!
  • Vlammenwerpers!
  • Bubbles!

Meer info over MELROSE of direct een optie plaatsen?


LEAD

Vijf heren en een charmante dame hebben samen maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu!

 

Handelsmerk van LEAD is 100% live muziek waardoor er niets aan het toeval wordt overgelaten en je van de ene hit in de andere rolt tijdens de naadloos aaneengesloten medleys die je voorgeschoteld krijgt. Door hun breed georiënteerde repertoire zul je als feestganger niets te kort komen. Bon Jovi, Wildstylez, Normaal, Hazes, Queen, Snollebollekes, Bruno Mars, Meeuwis, AC/DC is maar een kleine greep uit het allesomvattende muzikale spektakel dat deze band de zaal in blaast!

 

We gaan er ook helemaal niet langer omheen draaien want meemaken is gewoon wat je wilt bij het horen van LEAD!

Bezetting:

Zang – Kirsten Hillen
Zang – Ramon Bakker
Gitaar en zang– Wycher Sprick
Bas en zang – Hein Jordens
Drums – Wesley Postema
Toetsen en zang – Tim Röttger

Meer info over Lead of direct een optie plaatsen?


Baby Blue

Baby Blue

Baby Blue heeft in een razend tempo het live circuit veroverd; van grote feesttenten tot vele festivals zoals Zwarte Cross (Megatent), Paaspop (Mainstage), FestyLand (Mainstage), 7th Sunday en Vierdaagsefeesten Nijmegen!

Hip & Happening!

De verfrissende show van de band werkt overal aanstekelijk; de brede en het zeer toegankelijke repertoire vliegt je in een hoog tempo om de oren. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit! Een optreden van Baby Blue is “Hip & Happening”!

Vanaf de eerste minuut wordt het publiek geboeid door het pakkende repertoire en staat de boel op z’n kop! Ongeacht het tijdstip, de locatie het publiek. Keer op keer is het raak! De band verovert in een razend tempo het live – circuit!

Speelt ALLES!

De verfrissende blik van de jongens zorgt ervoor dat Baby Blue een aanstekelijke band is; de brede en zeer toegankelijke muziekkeuze vliegt je in een hoog tempo om de oren en is voor alle leeftijden toegankelijk. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit. Ze spelen alles zolang het maar voldoet aan de volgende voorwaarden: iedereen kent het, iedereen zingt het mee en iedereen zal erop dansen en springen!
Een optreden van de band is gegarandeerd een feest: bijzijn is meemaken!

HOTTUB HEROES

HOTTUB HEROES

Ready to rock!

De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: de HOTTUB HEROES zijn ready to rock!

Met knallende en energieke shows wordt ieder publiek probleemloos verleid in een spectaculaire tour langs de beste pop-, rock- en dance-hits. Door naadloze overgangen kan het publiek eindeloos blijven dansen op de gebalanceerde set van de heren Heroes. Beukende beats, snoeiharde synthesizers en gillende gitaren toveren iedere dansvloer om tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen.

Vliegende hits!

De band bestaat uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en zich als vissen in het water over de planken bewegen. De hits vliegen je om de oren en gaan naadloos in elkaar over, ondersteund door een spectaculaire lichtshow vol visuele hoogtepunten, waardoor het publiek in een greep wordt gehouden die nooit verslapt.

Meer info over HOTTUB HEROES of direct een optie plaatsen?


De Spikes

De Spikes

Dé allerleukste coverband uit Belgie!

De Spikes “On Fire Tour” zette menig feestje in België en Nederland in vuur en vlam. Met de kraakverse tour “GONE WILD”, legt de allerleukste coverband uit België, de lat zelfs nóg hoger. Dames en heren. U bent gewaarschuwd! Kom niet té dicht bij het podium, want het zal er nog WILDER aan toe gaan. Gewapend met NIEUWE nummers en NIEUWE acts garanderen de Spikes dat “uw feestje” een BEESTIGE belevenis wordt. Waar is het BEESTje? Hier is het BEESTje! Grrr …

90’s & meer!

Dé nieuwe “GONE WILD” tour zit boordelvol I love the 90’s muziek. Met de beste jaren 90 muziek én artiesten brengen “de Spikes” het publiek back-in-time naar de stomende 90’s. Zing de 90s klassiekers Sing Hallelujah, Never Alone, Pump Up The Jam en What Is Love uit volle borst mee.

Méér dan 25 jaar ervaring!

Dé Zoektocht naar een geschikte coverband voor uw feestje is voorbij! De coverband met méér dan 25 jaar ervaring die van “uw” feestje een onvergetelijke belevenis! Heb je een bruiloftsband, band voor je personeelsfeest, fuif of festival nodig? Dan ben je hier op het juiste adres.

De Spikids!

“de Spikids” nemen de allerkleinsten (en de allergrootste) kinderen mee – op een muzikale (wereld)rondreis. In deze interactieve kindershow rekruteren de muzikale helden “matrozen” uit het publiek, voor dé zoektocht naar de verloren schat. Samen met de kapitein en de schatkaart brengt het grote avontuur ons al dansend, springend en zingend – bij de kannibalen, het stoffige Wilde Westen, het magische Oosten van 1000-en-1-nachten en zelfs onder de zee – om tenslotte de felbegeerde schat te vinden. Allerdappersten aller landen, kom aan boord en roep: “Ahoy Kapitein”! En wat er in de schatkist zit verklappen we nu nog lekker niet! Neem voor meer info vooral contact met ons op!

Meer info over de Spikes of direct een optie plaatsen?


Cabrio

Cabrio

Het dak gaat er af! GEGARANDEERD!

Een onuitputtelijk repertoire, een aanstekelijke energieke 100% live show en 5 ervaren topmuzikanten staan aan de basis van de succesformule van Cabrio! Met de vele optredens achter zich, barsten de verschillende muzikanten van ervaring en hebben ze diverse podia in Nederland bespeeld. Of het nu gaat om een evenement of feesttent, een bedrijfsfeest of bruiloft, het veelzijdige repertoire van de band maakt ieder feest tot een succes. Met de combinatie van recente Top 40 nummers, Dance classics, Hollandse meezingers, Duitstalige hits en verrassende opzwepende medleys bruist iedere feestlocatie over van enthousiasme. Ondersteund door moderne licht- en geluidstechniek maakt Cabrio een graag geziene gast op de Nederlandse podia.

Kermis / Schuttersfeest!

Volksfeesten, schuttersfeesten en kermissen zijn voor veel mensen hèt evenement waar jaarlijks naar uitgekeken wordt. Het mag dan ook aan niets ontbreken. Een feesttent, schuttersgebouw of zalencentrum, Cabrio! verbouwt iedere locatie tot een feestpaleis. Cabrio is een energieke band die iedereen kan vermaken van jong tot oud! Variërend van de meest recente top 40 nummers tot de echte kermiskrakers die de hele tent in beweging brengt. Cabrio! bruist, er gebeurt namelijk veel op het podium. De speakers voeren de boventoon, terwijl de zanger de meest markante dorpsfiguren het podium opsleurt. Een serenade voor het koningspaar, of een ruige rockshow met pruiken en wapperende haren. Van gezellige dansmuziek voor overdag tot en met een allround show in de avond. Niet voor niets dat keer op keer Cabrio terug gevraagd wordt op de kermis waar ze speelden. Cabrio weet als geen ander de tent plat te spelen.

Bruiloft met Cabrio!

Op de dag dat je zelf wilt stralen, moet alles om je heen stralen. De band laat u genieten van passende muziek, swingende mensen, feestvreugde op de dansvloer en de glimlach van uw gasten. En wij genieten met u mee! Samen met Cabrio beleeft u uw bruiloft waar u nog jaren met veel plezier aan terug zult denken. Het huwelijk is ongetwijfeld een hoogtepunt in ieders leven. De feestelijke en muzikale inwijding is dan ook heel persoonlijk. Cabrio vertaalt uw wensen in muziek.

Bedrijfsfeest!

Het neerzetten van een knallend feest voor collega’s is een tijdrovende klus. Smaken verschillen. Is het daarom niet gemakkelijk dat het entertainment ingevuld wordt door een band met een allround repertoire? Entertainment betekent amusement, het repertoire wordt dan ook geheel afgestemd op de behoefte van uw gasten of op het thema van de avond.

Akoestisch!

Wie Cabrio afgelopen jaren op het podium heeft zien staan, weet dat we de ruige rockmuziek niet schuwen. Springen, zweten, beuken, headbangen en stagediven. Dat zijn we gewend van ons publiek als we rocknummers spelen. Maar ook het Nederlandstalige levenslied laten we met hetzelfde enthousiasme door de speakers knallen. Om het contrast van ons allround repertoire nog groter te maken, hebben we een akoestische set toegevoegd.


House Of Rock – 90’s ROCK TRIBUTE

House Of Rock

ROCK TRIBUTE TO 90’s HOUSE!

House of Rock boeken?!?

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Dat vroegen de muzikanten van de nieuwste coversensatie ‘House Of Rock’ zich af. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al lang verdiend hebben (o.a. ex-leden van LEFT en The Hot Stewards) bundelen hun krachten om de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd.

Ronkende gitaren!

House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar keihard ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. Het publiek zal ondersteund door twee sexy zangeressen dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen. In hun eerste jaar als band zetten zij al heel wat feesttenten en festivals op zijn kop, waaronder een stampvolle megatent op Paaspop.

Meer info over House of Rock of direct een optie plaatsen?


Kraakthelder

Kraakthelder

Interactief en super all-round!

Humor, enthousiasme en een goede interactie met het publiek zijn de belangrijkste kenmerken van een KRAAKTHELDER-show!

Nieuwste hits & bekendste meezingers!

Geen plein is te groot en geen tentfeest te klein. Overal speelt de band de allernieuwste Top-40 hits en de bekendste sfeerverhogende meezingers. Ook krachtige rockcovers en hartstochtelijke ballades maken de performance van de band compleet.

 

De afgelopen jaren heeft de band overal in Nederland gespeeld.
Van Zeeland tot aan Friesland en vanaf de kust van Noord-Holland tot aan de Duitse grens.

Live sensatie van formaat!

Hierdoor is KRAAKTHELDER de laatste jaren uitgegroeid tot een live sensatie van formaat die altijd garant staat voor een knallende en energieke show.

 

KRAAKTHELDER: More than music!

The Dirty Daddies

The Dirty Daddies

They give love a band name!

The Dirty Daddies is een 7-koppige spektakelband die in hoog tempo een aaneenschakeling van hits op je zal afvuren.

Het begrip ‘coverband’ krijgt een totaal nieuwe lading: iedere hit vloeit na maximaal één minuut al naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert.

In hun eerste jaar stond de agenda van dit in het wit getooide gezelschap al tot de nok vol waardoor de heren in no time dé nieuwe sensatie in festival land zijn geworden.

The Dirty Daddies nemen je mee van Bon Jovi via Queen naar Michael Jackson, van de klassiekers uit de 90′s en de hits van nu, naar Marco Borsato en Kiss.

Feest & spektakel!

Ook grootse show elementen worden niet geschuwd: verwacht een douche aan confetti, knallende CO2 kanonnen en een stortvloed aan muzikaliteit, een waar spektakel voor jong en oud!

Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en genieten van een uitzonderlijke mix van de beste partyknallers die de wereld heeft voortgebracht!

Meer info over The Dirty Daddies of direct een optie plaatsen? Klik hier!


‘N Keer Wat Anders

‘N Keer Wat Anders

Geen feest te gek & écht wat anders!!

Deze 5 koppige (te) gekke band maakt sinds 2005 ’s lands podia onveilig. Met ruim 180 optredens achter de kiezen, kan gerust gezegd worden dat geen feesttent, café, zaal of schuur vreemd is voor ze! Zo heeft ’n Keer Wat Anders al meerdere keren in het voorprogramma van Normaal en Mooi Wark gestaan, en hebben de eer gehad om artiesten als Nick en Simon, Thomas Berge en Gebroeders Ko als pauzeact te mogen verwelkomen. Kortom: de vrolijkste en leukste feestband uit de Polder en ver daarbuiten!!

Een uniek repertoire!

‘N Keer Wat Anders speelt covers die een andere band niet snel in het repertoire op zal nemen. De band vliegt tijdens optredens in no time van Status Quo naar Paul de Leeuw om vervolgens van Guus Meeuwis naar Abba en alles wat daar tussen zit te gaan! En dat allemaal in een energieke dynamische show verpakt met confetti, humor en verrassingen voor jong tot oud.  Rock ’n Roll(ator) dus. Geen optreden is hetzelfde!

Live Bingo!

Naast de onvolprezen rock ’n lol feest show die je gewend bent van de jongens, Is ’n Keer Wat anders ook te boeken met een uniek concept: Live feestrock bingo! Een spel waarbij het publiek nauw betrokken wordt. Ideaal om het publiek bij de show te betrekken en geschikt voor kleine gezelschappen (vanaf pak ‘m beet 20 personen), maar ook hilarisch bij 500 personen of meer. Kortom: ideaal voor zowel bedrijfsfeestjes als kroegen, flinke feesttenten en buitenpodia!Informeer vooral naar de vele mogelijkheden!

Eigen fanclub!

Ook heeft de band sinds 2006 een eigen fanclub. Deze groeiende club geleid door 4 knettergekke voorzitters, staan steevast bij (bijna) ieder optreden vooraan, herkenbaar aan de groene polo’s en oranje hoedjes. Hoogtepunt van de fanclub is de jaarlijks terugkerende fanclubdag, tijdens de langste nacht van het jaar (eind oktober).

Meer info over ’n Keer Wat Anders of direct een optie plaatsen? Klik hier!