Rodel Rob

Rodel Rob

Super Spitze Schnelle Schlager Show

Maak kennis met Rodel Rob Après-ski 3.0 Super Spitze Schnelle Schlager Show

(Te) strak in het pak, flitste hij jarenlang over de rodelbaan. Dat waren nog eens tijden…. Nu echter, in de herfst van zijn sportieve carrière, heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg in geslagen.
Rodel Rob is te boeken mit seinem ‘Super Spitze Schnelle Schlager Show’ en is daarmee dé après-ski 3.0. sensatie in binnen- en buitenland!
Een vol half uur meezingen met de bekendste Duitse après-ski hits, verpakt in te gekke medleys, en meedoen met de mafste dansjes. In zijn fantastische Rodel outfit en met als vaste uitrusting een Co2 gun en een confetti shooter wordt
het gegarandeerd feest!
Boek nu deze knettergekke Rodel Rob, hij is top!

Stimmung mit Peter!

Stimmung mit Peter!

Ganz, Ganz Toll!!!

Ich bin der Peter ……. uit Oostenrijk en natuurlijk ski-leraar van beroep.
Naast skiën heb ik echter nóg een grote passie, namelijk zingen. In mijn vrije uurtjes treed ik op als zanger en
entertainer in alle gezellige en trendy après-ski gelegenheden van Oostenrijk.”

Let op!

Aangezien er gelukkig niet het hele jaar door sneeuw ligt, is deze op en top Schlager zanger nu ook te boeken voor optredens in Nederland! De show van Peter is een gevarieerd, maar vooral interactief programma en gehuld in onvervalste Duitse  klederdracht, zoals de supersexy ‘Lederhose’, zet hij de zaal iedere keer weer op z’n kop!

Peter brengt het Duitse repertoire als geen ander. Zing mee met de welbekende Duitse Schlagers ‘Du’, ‘Festival der Liebe’,
‘Heidi’ en andere daverende hits. Ganz, Ganz Toll!!!

STIMMUNG MIT PETER is te boeken als act van 1 x 30 minuten, of met zijn complete avondvullende show. Tevens inzetbaar als host van een Oktoberfest of als rode draad op uw evenement. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

Meer info over Stimmung mit Peter of direct een optie plaatsen?


Nagtegal Geschwister

Nagtegal Geschwister

Dit wordt féést!! Mensen op de tafels en banken, polonaises van voor tot achter in de zaal; de complete zaak op zijn kop!

SUPER DIVERS REPERTOIRE!

Met een repertoire van Andrea Berg tot Tony Marshall, Helène Fischer  maar óók van de Alpenzusjes, de dames in traditionele dirndl winden de hele zaal om hun vinger! Charming-looks, feestkneiters & great voices kortom alle ingrediënten voor een knalfeest.

Ideaal voor carnaval, personeelsfeest, jubileum, verjaardagsfeest, oktoberfest, tirolerparty, Duits (schlager)fest, waar feest is zouden deze dames verplicht aanwezig moeten zijn om het feest tot een kolkend hoogtepunt te brengen!

 

Die Nachtegal Geschwister; zweimal so viel spass wie sonst!!!

 

Meer info over de Nagtegal Geschwister of direct een optie plaatsen? Klik hier!


DÉ OKTOBERFEST DJ’S

OKTOBERFEST DJ’S

DE ENIGE ÉCHTE OKTOBERFEST DJ’S BOEK JE HIER!!

Daar zijn ze dan; de meest illustere Oktoberfest dj’s die Nederland, Duistland en België ooit meegemaakt hebben. Andy Ski-schuh und Hansi Gross! Da wirt die Stimming Riesengross! De Oostenrijkse Hansi Gross, als geen ander bekend in de bekende Oostenrijkse en Duitse skiplaatsen, en Andy Ski-schuh; de gezworen skiër én après-skiër bij uitstek. Hollandse Oostenrijker. Spreekt zeer beperkt Duits/Oostenrijks, en ligt geregeld met Hansi overhoop vanwege de taalbarrière. Toch gezworen kameraden.

een Oktoberfest op maat…

Op zoek naar muzikale invulling van een écht Oktoberfest, Après-skiparty, Tirolerfeest of ander onvergetelijk feest? Biedt uw gasten iets unieks en boek de Oktoberfest DJ’s! Neem contact met ons op voor een feest op maat. Boek ze met of zonder Oktoberfest disco-boot, met of zonder geluidsset of licht. Hansi & Andy hebben alles in eigen huis; geluidssets en feestverlichting tot 2500 personen. Een kant-en klare oplossing, zonder dat u zelf nog iets hoeft bij te boeken/regelen. Maar ook als “tape-act” te boeken, avondvullend of voor een uur. “Nichts ist unmöglich”- alles kan!

alles geheel in stijl…

Hansi & Andy weten precies wat er aan aankleding verlangt wordt. Alles kan worden geleverd in Oktoberfest-stijl. Van dj-meubel tot tirolerkleding. Humor en sfeer staan voorop bij deze rasechte “Oostenrijkse Männer”. Lassen sie sich uberraschen-Mit Andy Schi-shuh und Hansi Gross ist wirt die stimming grenzenlos!

Meer info over de Oktoberfest DJ’s of direct een optie plaatsen? Klik hier!


Die Tolle Leute

Die Tolle Leute

De beste Schlagers, apres ski knallers, en Oktoberfest hits!

Die Tolle Leute zijn al jarenlang een veelgevraagde en populaire feestact voor Oktoberfesten, feesttenten, dancings, dorpsfeesten, festivals en de apres ski.

Van Wuppertal tot aan Westendorf en van Hamburg tot aan Mallorca, overal waar Die Tolle leute komen gaat het dak eraf.
Een van de leukste exportproducten van Duitsland op muzikaal gebied.

VEEL INTERACTIE & HUMOR!

Vele bekende Duitse (schlager-) hits zullen de revue passeren wanneer u Die Tolle Leute uitnodigt. Van “Festival der Liebe”tot aan “Wunderbar” en van “Viva Colonia” tot “Cowboys und Indianer”, alle hits van Die Tolle Leute zullen u ongetwijfeld bekend in de oren klinken en zullen u moeiteloos naar de dansvloer drijven.

Maar als u gewoon alleen maar enthousiast wilt meezingen is het ook goed! Een optreden van Die Tolle Leute duurt ruim 35 minuten en is bij uitstek geschikt voor feesttent, festival, dorpsfeest, dancing, bedrijfsfeest, Après Ski en alles wat daar maar bij te bedenken valt.

Die Tolle Leute eigenlijk zijn ze gewoon “GOET FAUT”, maar zorgen voor een grandioze feeststemming, iedere keer weer!

Meer info over die Tolle Leute direct een optie plaatsen?


Anna und Brigitta

Anna und Brigitta

Hüpsche Mädchen!

Deze hüpsche Mädchen staan bekend om hun charmante blik, hun zwoele stem en het feit dat ze van ieder optreden een top feest weten te maken. Tijdens hun jeugd groeide de meiden op in het prachtige Zwitserland waar ze al op vroege leeftijd op de bühne stonden. In hun tienerjaren zochten de meiden de bekende wintersportgebieden op en kwamen ze al snel in aanraking met de Nederlandse toeristen. Anna und Brigitta waren zo dol op de Nederlanders dat ze besloten in Nederland op vakantie te gaan en uiteindelijk jaren later zijn ze in Nederland komen wonen.

Een uitgebreid repertoire!

Nu weten ze nog steeds de Nederlanders te vermaken met de bekende Duitse schlagers die ze tijdens hun 30 minuten durende optreden ten gehoren brengen. Denk oa. aan: Ich Bin Wie Du, Sierra Madre, Ein Festival der Liebe, Tausend Mal Belogen en Ein Stern. Anna und Brigitta kunnen ook nog wel eens een Engels liedje zingen, bijv. van: Pointer Sisters en Boney M. We kunnen verklappen dat vooral de mannen in het publiek een optreden van Anna und Brigitta niet snel zullen vergeten!

Meer info over Anna und Brigitta of direct een optie plaatsen?


Thorsten von Lippe Biesterfeld

Thorsten von Lippe Biesterfeld

Thorsten von Lippe Biesterfeld  is de beste schlagerzanger van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuis hoort. Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende Kult-Schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld en zoals gezegd: LIVE! Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud,  weet te vermaken te boeien en te verbazen.

Ieder optreden van Thorsten von Lippe Biesterfeld  is anders, zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen……

Thorsten von Lippe Biesterfeld op TV!

Thorsten von Lippe Biesterfeld was te zien bij SBS6 Show- nieuws waar zijn ‘relatie’ met Sylvie van der Vaart besproken werd na zijn optreden in Das Supertalent bij RTL(D). Thorsten stond op o.a. Solar, Paaspop, de Zwarte Cross, Oktoberfeesten Sittard en op vele andere (Oktober)feesten in de Benelux. Maar ook in Oostenrijk bij o.a. Top-of-the- Mountains, samen met Duitse en Oostenrijkse sterren. Thorsten von Lippe Biesterfeld word tegenwoordig gevraagd voor tv en radio commercials en als presentator voor Oktoberfeesten.

Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten de ideale gastheer/presentator, de special guest, of de live-act die zorgt voor de juiste “stimmung!”

Meer info over Thorsten von Lippe Biesterfeld of direct een optie plaatsen?


Die Supertolle Schlager Schwestern

Die Supertolle Schlager Schwestern

Heerlijke Deutsche Gemütlichkeit!

Gaby und Carina Coburg komen speciaal uit Beieren naar uw evenement en brengen heerlijke Deutsche Gemütlichkeit en vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige KultSchlagers maar zeker ook het traditionele werk ontbreekt niet! Uiteraard live gezongen.

Hossend & rockend!

Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Rosamunde’ of meedeinend op ‘Du’, maar ook rockend op ’99 Luftballons’ en headbangend op ‘Wunderbar’ of ‘Skandall im Sperbezirk’ zijn deze dames van alle Duitstalige markten thuis.

Deze act is een absolute lust voor oog en oor, en geeft gegarandeerd de perfecte sfeer aan uw evenement! Zeer geschikt voor elk oktoberfeest, elke feesttent, zaal of festival.

Grote festivals & feesten!

Die Supertolle Schlager Schwestern stonden op grote festivals als Paaspop Schijndel, Zwarte Cross, Schlagers und Bier Eindhoven, Frankfurther Messe, Oktoberfeesten in Groningen, Volendam, Kerkrade, Nijmegen, Brabants Oktoberfest, Ponyweek in Heetten und so weiter…

Ook waren zij te zien in het TV-programma de BZT-show op Zappelin, met hun jodelworkshop.

Meer info over Die Supertolle Schlager Schwestern of direct een optie plaatsen?


Der Falsche Heino

Der Falsche Heino

Alle einhaken und singen!

Sinds jaar en dag geniet de Duitse Schlagermuziek veel belangstelling. De gezelligheid, het hoge meezinggehalte, het inhaken en de polonaise, maken dat dit genre graag als thema voor een feest wordt gebruikt. De artiest die deze sfeer als geen ander neer kan zetten is “Der Falsche Heino”.

Jetzt get’s los mit “Der Falsche Heino”!

De act “Der Falsche Heino” zag 15 jaren geleden het licht. De Duits, Zwitserse achtergrond gecombineerd met de talenten op het gebied van entertainment en zang zorgt voor een fantastische originele Duitstalige act. Inmiddels is “Der Falsche Heino” een graag geziene artiest die menig publiek in een feeststemming brengt. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een groot festival.

Jetzt die handen hoch!

Met zijn kenmerkende donkere stem met rollende “R”en zijn unieke outfit verovert “Just Like Heino” de harten van zijn publiek. Nummers zoals Fiesta Mexicana, Blaue enzian en Festival Der Liebe geven een feest der herkenning. Men waant zich op een echt “Oktoberfest”.

Meer info over der Falsche Heino of direct een optie plaatsen?


De Zingende Schlager

DE ZINGENDE SCHLAGER

DUITSE S(CH)LAGERS!

Sjors Verdellen is doordeweeks keurslager in Ubachsberg, Limburg. In het weekend ontpopt hij zich als SuperEntertainer “De Zingende Schlager”. In een supertolle show van dreizig minuten zal Sjors naast Duitse Schlagers, nummers over zijn favoriete stukken vlees ten gehore brengen.

Onderscheidingen

  • Bronzen medaille Mini Playbackshow camping de Rotonde 1984
  • Tweede plaats Dennie Christiaan imitatie wedstrijd Ubachsberg 1986
  • Medewerker van de maand bij Super de Boer maart 2001

ODES AAN FRIKADELLEN & HOTDOGS!

Muzikale ode’s aan frikadellen, hotdogs en varkens vliegen je om de oren. Als hoogtepunt speelt hij zijn favoriete spel: De Vleesbingo.

Meer info over de Zingende Schlager of direct een optie plaatsen?